Sista natten

Igår sov Wille hos mig! Först så var vi hemma hos honom och vi lagade jätte god mat åt hans familj :-) sen åkte vi hem till mig och kolla på grays och myste! Vi gjorde varm choklad som blev super god!

Arlanda nuuuu

Nu kommer taxin om 10 min som ska ta oss till Arlanda. Vårt plan lyfter tio i 2 och vi landar runt tio ikväll :-)
Jag och min lillebror får inte ha några jackor med oss så vi kommer frysa asssss mycket.... Nu är vi färdiga och ska åka! Pussar

Sitting on da toilet

Helt seriöst jag sitter faktiskt på toa....
Jag älskar att göra det på morgonen för här inne är det så lugnt och skönt :-)
Ska möta Milou om 30 min så måste gå ut här ifrån nu pusssiiiisssaaar

Viks only for you

Jag ligger i min säng nu och chattar med crickan(chrisoffer) vi pratar om våra so uppsatser :-) jag fick C mycket nöjd! Han däremot är arg.....
Mamma har smörjt in mig med viks salva som ska ta bort min förkyldning.. Vi får se hur de går. GODNATT

Avatar bror

I have just been watching Avatar!
Fan den bästa filmen i hela världen.... Helt ärligt så suger det att blogga från datorn, mycket roligare från mobilen :-)
På torsdag åker jag till Thailand i 2 VeECKOOORRRR!!!
Nej det här sög och jag är as arg och ledsen idag. Jag ska nog inte ha pojkvän det gör mig bara känslig och jag klär inte i det................ har grinat som en galning idag bara för att min pojkvän inte kunde vara hos mig ikväll hehehehe..

Helt rätt

Nån mer än ja som spelar wordfued? Äger min pojkvän rätt rejält, han har gett upp två gånger bara idag. Men tycker nästan synd om killen jag äger ju ut honom hihihh :)

Du o ja Emil du o ja

Nu står ja o brorsan o ska borsta tänderna tvätta ansiktet och gå p sova :-) har fått in min töjning nu äntligen oxå bra dag idag förutom historian som ja måste plugga.....

Antika grekland

Jag sitter hemma hos mamma nu och försöker plugga men det är så tråkigt att jag sitter o kollar på Bonde söker fru vilket jag hatar egentligen..... Har testat vilken sminkning ja ska ha på lördag o de blir nog as snyggt. Ikväll blir det grays anatomi och te med mamma :-)

Shopping for the first time

Jag har mött felicia och köpt röd ögonskugga tills på lördag och hon har oxå köpt lite grejer nu sitter vi här och jag håller på att hungra ihjäl...... Puss

Vet du vad det bästa är? Leksaker frå br

Hej vi har matte och försöker lära oss algebra vilket är fruktansvärt enkelt... Tyyyp :) idag vill jag att min pojkvän ska bjuda mej på fika men de kommer nog inte hända så jag har en plan........... Puss

K+1

Fick just tillbaka mitt matteprov...... Fick K+1 vilket betyder att jag måste komplettera för att få G fast jag klarade VG uppgifterna fattar inte :( men men jag får skylla på att jag inte pluggade tillräckligt!

Sleepover

Det blev övernatting hos pojkvännen ändå har tjatat som en idiot.... Imorn ska vi ha team building i skolan så sovmorgon till kvart i nio :) natti

Sötaste flickvännen

Är nu på väg till min pojkvän går ut i regn och rusk bara för att träffa honom i 1 timme men vad gör man intre om man är så snäll som jag hihihi!

Cry your eyes out

Nu är jag äntligen klar men so-uppgiften... Den va ett rent helvete men som pris för att jag är klar så har jag studiedag!!

Idag har jag varit och köpt stayups som jag ska ha på halloween om ja nu får gå.. Och imorn ska jag sy dit lite saker på ett förkläde :)
Har suttit och kollat på Vampire Diaries, nån som lkollar på det? Jag älskar det i alla fall och sitter o grinar som faaan!
Nu ska ja sova puss o godnatt

Hej plugga varje dag

Hejsan! Nu sitter jag här i skolan med brudarna hade ingen dans idag.... Utan istället fick vi en uppgift att skriva en uppsats om en dans stil på 4 sidor :-(

Spooky

Nu har vi varit och lämnat av Ingrid på hennes spökkalas, och nu ska vi äta pasta carbonara!!
Pussar

Vampyren herself

Hej alla kära läsare (6), bara ni som har hängt kvar medans jag sket i er :) nu ska jag hem till min pojkvän och sminka hans lillasyster till en vampyr. Hon ska på kalas, är lite nervös har aldrig sminkat en vampyr förut hahah :)
Men jag har blå ögonskugga idag iaf så här ser de ut:

long time no seen


Hej bloggen! Jag ber hemskt mycket om ursäkt för att jag inte har ägnat tillräckligt med tid åt dig. Jag lovar att jag ska försöka bättra mig men få inga höga förhoppningar. Jag har haft fullt upp med att skaffa nya kompisar och plugga på gymnasiet. Jag kan också berätta för dig att jag har skaffat en fantastisk pojkvän som heter Wille.
Inte så mycket annat har hänt faktiskt. MEN JAG SKA ÅKA TILL THAILAND OM 13 DAGAR!!!!!!
thats it, kanske skriver lite då o då... Ska försöka övertala min mor nu att jag ska få gå på Halloween fest nästa helg, vill så gärna använda mina lösögonfransar som jag köpte i london i somras :)
C YA

Life by me

Mitt år i Spanien!

RSS 2.0