nedräkning påbörjad

Jahapp då är det bara 11 dagar kvar tills jag åker hem, räknar dagarna. Längtar hem så mycket nu att jag spricker. Blev glad för Fille skrev till mig :DDDDDDDDDD längtade hem extra mycket då
Blablabla jag sitter ensam i skolan för jag har fortfarande inga vänner..... Kollade lite inör projektarbetet osv osv.
 
Fin julpyntning här i Funkan och har köpt alla julklappar nu förutom till Dani. 
 
Fick ett A på Judendomsprovet (blev jättelycklig (kände mig smart))  
 
Jag och dani var och såg The counselor igår och den sög bajs. Satt och väntade hela filmen på att den skulle börja och alla bara dog och så pratade dom om sex hela tiden, inte alls min typ av film. SKIT
 
 
I söndags så var vi på jobbmiddag och åt argentinskt kött MUMS. Alla var spanjorer och jag var ensam och mobbad. Alla hetsade mig att prata så då blev jag röd i ansiktet och då retade dom mig för att jag blev röd i ansitket. 
 
 
 
HAR HITTAT ETT ÄLSKLINGSPEL
 
 

får hela familjen på köpet

Igår diskuterades det om det var mest synd om Martina eller Dani som var tvungen att vara med på familjemiddagen/lunchen idag. Vi kom väl fram till att det är Dani det är synd om eftersom att Martina kunde välja om hon skulle gifta sig med sin man eller inte men Dani däremot kunde inte välja vilken familj han föddes in i. 
Nu sitter jag i alla fall uppe på Danis rum och gömmer mig lite, 1 familjemedlem har kommit än så länge men 10 till trillar väl in strax........ Nu är det alltså jag som ska välja om jag vill välja Dani och få hela familjen på köpet eller inte!!!!!!!
 
Har just kommit tillbaka efter att ha varit och kollat på när Danis kusin spelade fotbollsmatch, det var spännande typ. Har bestämt mig att byta ut godis mot papaya för att sluta äta sötsaker. Vad mer kan jag berätta...
Igår var vi på Diputacion de Malaga, komunhuset eller nått. Vi fick gå in i Sala de Pleno tror jag det heter och sitta med microfoner och säga vad vi tycker är bra och dåligt i Spanien och vad som kan förbättras. Vice presidenten var där och nån skolminister typ. Spännande kanske....
 
 
 
 

är man smart så är man

I fredags hade jag ett religionsprov som jag tyckte var jättesvårt, vi skulle skriva som om vi vore muslimer och argumentera för varför det är bra och att andra borde följa den här religionen. Jag tyckte provet var jättesvårt för att (no offense) jag tycker att den tron är ganska korkad... Jag vet ju dock inte hur det är att leva som muslim men efter det vi läste om religionen så känns det bara som att Gud är nån elak diktator som kan straffa människan utan att hon har gjort något fel. Fick i vilket fall ett B (det var det jag ville säga med hela inlägget), antingen betyder det att min lärare älskar mig eller så är jag bara världens smartaste och bästa människa!!!
 

Fick pencilin av doktorn idag och det hjälper ju väldigt fort så just nu mår jag relativt bra men den spanska sjukvården är ju ett jävla skämt faktiskt. Deras akutmottagning ser värre ut än Turkiets och jag vet inte riktigt om man vill bli jämförd med det.... Är det verkligen så dom vill visa upp sig, förstår inte!!!
 

så här pigg o kry

Vad skulle jag gjort utan Martina, hon är som en ängel sänt från ovan. Det här blir då 5 gången på 1 år som jag får fiffiproblem som jag brukar kalla det. Min femte urinvägsinfektion borde nästan firas, kanske med ett besök till farbror doktorn! 
Martina släpper av Dani hos mig om några minuter och så ska han följa med mig till doktorn, har proppat i mig en Ipren och just nu känner jag inte av det lika mycket. Jag fattar inte varför det är just jag som måste drabbas just nu det känns som att det är nån övermäktig jävel som försöker skrika i mitt öra att DU ÄR INTE REDO ATT FLYTTA HEMIFRÅN... jag försöker verkligen kämpa emot den här övermäktiga idioten, klart som fan jag klarar det men jag kanske behöver lite hjälp...
 
så här ser jag ut när jag har varit uppe sen fem och suttit i duschen och tyckt synd om mig själv!
 

bakterie jävlar som lever i mitt urinrör

Förra året vid ungefär den här tiden drabbades jag av ca 4 urinvägsinfektioner, inte samtidigt men ganska tätt inpå varandra. Det var den värsta tiden i hela mitt liv tror jag. Jag fick gå upp och sätta mig i badkaret kl 5 på natten och dani satt bakom så jag kunde sova på honom. För 2 timmar sen vaknade jag nu igen med samma symptom fast inte riktigt lika kraftigt, jag tog en Nolotil som jag vet har hjälpt tidigare dock hjälpte inte det utan känns snarare som att den har förstärkt urinvägsinfektionen för jag kunde inte somna om och fick gå och sätta mig i duschen istället och spruta kokhett vatten. 
 
Det värsta är att kl 5 på morgonen så har man inget att göra så det enda man fokuserar på är smärtan, jag vet själv att det brukar bli lättare under dagen när jag inte tänker på det hela tiden. Jag är rädd att det är värre den här gången eftersom att jag inte ens kan lämna toan...

Y la luna es la luz que brillante en mi

 
Det är nått med spanska som gör mit extra kärleksfull
 

ska jag berätta hur romantiskt?

I lördags så var jag ju som sagt på hemmafest typ. Hos en kille jag aldrig pratat med typ... Han gick här förra året och nu kommer han hit till spanien för att han inte har några vänner i sverige, låter hemskt men det finns en anledning till det. Förra året när vi skulle göra bordsplacering till Nobelmiddagen så förstörde han hela den och vara bara den största idiot man kan tänka sig. Tänk er en idiot och så tar ni det X10,det är han. Gick i alla fall dit för jag ville inte ligga hemma ensam. 
Jag hade superroligt med Jacqueline och vi satt o snacka hela kvällen och jag fick ÄNTLGEN spela kort, SOM JAG HAR TJATAT, aldrig nån som vill spela kort med mig... Dom är väl för coola för det x)
 
Dani och jag var jätteromantiska hela kvällen, vi dansade tryckare hehehehehehe och så sjöng vi spanska låtar i varandras öron heheheheheheheh, kan länka låten vi sjöng, nu ger den mig härliga fjärilar i magen när jag lyssnar på den!
 
påväg hem blev vi jagade av en hund, en jättestor hund kl 2 på natten som var lös (det var därför jag sprang hem) den följde med oss typ halva vägen hem och den morra och skällde och va jätteläskig men jag och dani är så snabba så vi sprang ifrån den. Helt ärligt... Dani är inte så snabb, jag däremot ojojojojoj som ett spjut!!!!
 
Igår när vi vaknade så hade martina köpt julkalendrar till oss som vi fick äta och imorse åt vi en oxå!!!!!
Tyvärr blir det ingen imorn men det är ju iofs bra för då får jag fler på onsdag!!!
 
 
 
 

jag har väl en hel del att berätta

HElgen har varit mysig, men nu måste jag tyvärr gå och jobba ihop pengar så jag kan köpa finfina julklappar till alla jag tycker om! Vet redan vad jag ska köpa till pappa och jag har även hittat en supermysig affär där jag vill köpa något till någon men vi får väl se vem......!!
här va jag när vi kom hem i lördags, vi hade sprungit hela vägen hem...
 

Life by me

Mitt år i Spanien!

RSS 2.0