if you give a little love, you can get a little love on your own

Godmorgon!!
Vaknade på fel sida idag. Jag har huvudvärk, urinvägsinfektion, mens och är förkyld. Jag var ganska irriterad när alarmet ringde. Jag tänkte på negativa saker som, att dani inte tar med min plånbok så jag inte kan köpa nässpray, att jag har matteprov idag, att jag inte får äta något sött, så mitt humör var inte på topp. Sen gick jag in på facebook och såg den här underbara filmen. Den fick mig genast på bra humör igen och jag känner hur mycket kärlek jag har att ge idag! 
Jag känner mig lite töntig när jag skriver det här, men alla känner väl ibland sig extra kärleksfulla och det är jag idag!
 

170€ på mitt underliv

hej och välkomna till dagens nattblogg. Jag skriver detta för jag inte kan sova p.g.a. min över aktiva hjärna.
Idag har jag ÄNTLIGEN vart hos gynekologen. Jag vet att det kanske låter lite konstigt, med tanke på att det kanske inte är något man längtar efter att göra. Men där har jag i alla fall vart idag.
I november fick jag urinvägsinfektion för första gången sedan jag var typ 7. Jag fick det igen för ungefär en och en halv vecka sen. Sedan dess så har jag gått runt med återkommande smärtor och svårt att kissa, så idag frågade Dani hans mamma om hon kunde följa med mig till gynekologen...

Hon som är så supersöt och underbar följde med mig till sin gynekolog och jag fick tid samma dag, alltså idag. Hon satt och översatte allting för mig som han sa och hon följde till och med in i rummet för att jag skulle kunna förstå vad som händer med min kropp. Fantastisk kvinna.
Under november la jag ner ungefär 15€ på mediciner, vilket inte är så mycket för att få urinvägsinfektion en gång. När jag sen fick det igen för en vecka sen så la jag ner ungefär 25€ på mediciner och tranbärstabletter. Idag när det var nått annat jag skulle behandla för så fick jag lägga ner ytterligare 20€ + de 110€ för gynundersökningen.....

Det kostar alltså att vara sjuk, men jag kan även tycka att det lönade sig att gå till gynekologen för nu kommer jag inte behöva lägga 20€/månad på mediciner, utan nu kanske jag inte behöver köpa det på 6 månader förhoppningsvis.

Nu kanske jag kan sova, efter att ha skrivit lösningar på problemet i Sierra Leone och tagit upp dagens ämne i bloggen...

jueves, he entrenado

Hola guapos y guapas!
Idag har jag vart på Alpha (gymmet jag tränar på) och kört samma pass som förra veckan med aggan, Total fitness tror jag de heter. 
Det var inte riktigt lika jobbigt den här gången, men fyhelvete vad jag svettades. Det var många fler idag vilket antagligen gjorde att temperaturen öka en aning... Nu sitter jag och strugglar med matten, känns dock inte riktigt lika hopplös som den har gjort de tidigare dagarna! Tagga matteprov nästa vecka dåra
 
Och jag längtar jättemycket till imorn för då är det fredag och då ska jag sova hos min pojkvän som jag är så löjligt kär i!

OCH PÅ LÖRDAG ÄR DET PICKNICK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 
 
Ska övertala dani att vi ska göra pannkakor (glutenfria) 
 

teddybjörnen fredriksson

Ja han va min bästavän när jag var ett litet barn!

Dani Vs Harry Styles

 
 
LIKHETEN ÄR SLÀENDE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 

Inlägg tillägnat Dani!

Alla vet redan att dani e bäst, snyggast och vackrast, därför tänker jag istället ta upp den fantastiskt goda chokladen som finns pà hans pappas klinik. Det är vanlig varmchoklad fràn en sàn här maskin som mànga kontor har, men! Den smakar som hemmagjord choklad som man kan köpa pà ett dyrt café......

glases oh yes!

Min pojkvän tycker jag är snyggare i glasögon.... glasögonormen nr1 Rockar min samhällspresentation just nu btw

Dagen taggaplugglåt

 

överskottstid

jag gick upp halv 8 som vanligt men nu sitter jag ändå här 15 minuter innan jag ska gå och är helt klar!
Det som är det värsta med det är att det är så fruktansvärt kallt i mitt rum på morgonen att nu sitter jag tillbaka i min säng under täcket. Detta gör att jag är precis lika trött igen som när jag skulle gå upp, de enda är att om jag hade snoozat 15 min längre så hade jag kanske inte vart så här trött o heller inte behövt sitta o frysa under mitt täcke!

Mandariner

Vi alla vet hur en mandarin, clementin eller satsumas kommer smaka beroende på hur skalet känns.
Om skalet är mjukt så kommer frukten antagligen vara övermogen och ganska äcklig. Om skalet är hårt så kan den antingen vara för torr eller möjligtvis för sur, och jag säger möjligtvis för att oftast så är de aldrig det!
Här i Spanien slipper man det problemet, frukten är alltid perfekt och jag blir ständigt överraskad av den fylliga smaken.

Tänkte bara sukta er en aning... PuSSS

toiletblogg

Sitter på toa här i spanien!
Jag måste ge komplimanger för toaletten här. Den har ett fint läge och ringen är väldigt skön. Det enda jag kan känna saknas är en matta. Tänk er en ryamatta under fötterna när man känner för att sitta lite längre på toa. Jag tycker egentligen inte om att gå på toa för de måste alltid gå så fort, om jag däremot får sitta här ett tag och tillexempel blogga eller kolla instagram eller liknande så kan jag tycka att det är ganska mysigt.
Så därför har jag gjort en lista över ett perfekt badrum:
  1. Toalettringen måste vara ganska hög så man inte sjunker ner för långt.
  2. Det ska finnas en mjuk matta under fötterna så man har nått att gosa med.
  3. Man måste kunna se hela badrummet så man slipper bli rädd för att någon kollar på än.
  4. belysningen får inte vara för stark utan den ska va dimmig (dock måste det finnas bra belysning över spegeln så man kan sminka sig).
  5. Bra förvaringsutrymmen så allting ser fint ut och så man kan sitta och spekulera om saker. 
Ja det var väl det!
Nu ska jag börja på min nya serie Homeland som freja har rekommenderat!

Paco Pico

Hola amigos!
Idag så har vi vart hos Dani moster och den sidan av släkten! 
Jag har också försökt lära mig spanska genom att läsa en spansk barnbok som heter Paco Pico och som handlar om en gul stor varelse som är förstor för att leka med vanliga människor..
Han har lite svårt med till exempel gungbrädan för att han är för tung, eller hoppa hage för han har för stora fötter, så han är jätteledsen. Tyvärr förstår jag inte slutet :(((((((((((
 
OCH DANI ÄR FÖR UPPTAGEN MED SIINA POPCORN FÖR ATT ORKA HJÄLPA MIG ATT LÄRA MIG SPANSKA!!! 
SÅ TILL ALLA ER SOM TYCKER ATT DET ÄR JÄTTEBRA ATT HA EN SPANSK POJKVÄN SÅ SPELAR DET INGEN ROLL OM DOM INTE HJÄLPER ER MED SPANSKAN!!!!!!!
 
 

besitos 

Hälsning till Ellen

Hej ellen! Idag är vädret helt fantastiskt, åt frukost ute på verandan och nu ligger vi inne o ska kolla film! Idag ska jag träffa Danis farmor o farfar (spanska familjen)!!

Life by me

Mitt år i Spanien!

RSS 2.0