sleep tight

 
Ska gå och kissa och sen ska jag krypa ner bredvid min söta lillebror som jag har trott är elva men som faktiskt fyller tretton i år. Skumt att han har fått ett par skor som är i storlek 39 och jag har svårt att fylla ut ett par 38or. Jag pratade med honom idag, bara han och jag. Han är väl inte världens mest pratglada men han är väldigt rolig och himla mysig. Han sa i alla fall att han vill flytta till Spanien och när jag fyller 18(alltså jag sofia) så kan han flytta ner hit och bo med mig. Dock är det så klart ett problem för då skulle mamma vilja flytta ner och då måste pappa flytta ner och helt plötsligt skulle hela familjen vara här nere och det tyckte han skulle vara lite skumt, men å andra sidan som Danis familj kom han framtill. 
Satt och kollade på honom när jag tittade på serier, han satt och läste en bok som jag egentligen skulle läst i 9an tror jag, han går i 6an. Smart grabb. Vet inte riktigt vad han gör just nu men han har lagt sig tvärs över hela sängen så jag undrar hur jag ska få plats.

I detta inlägg skulle jag egentligen skrivit att jag ändå ska upp om 3 timmar för att ta min medicin men jag kom av mig lite! Men sov gott iaf alla där!

Story of my life

Alla gamla har alltid så mycket berättelser att berätta, om händelser som hänt under deras liv, om romanser som gått snett, eller om äventyr och galna personer de träffat på. Jag tror att jag har gjort min första berättelse. Jag tror dock inte att det är själva händelsen som är poängen, jag tror att det är personen man gör  det med. För allting händer i ens huvud. Om jag inte känner mitt tillfredställd eller är i extas av spänning så kommer det inte vara en historia som jag tycker är spännande att återberätta. 
I vilket fall som helst så tror jag att Dani var den första som gav mig nånting spännande att senare kunna berätta för mina barn (om jag får några). Självklart har jag massa konstiga historier som jag också kan berätta om, men de som jag tror är intressanta är dom som uttrycker en annan sida än den man i vanliga fall visar upp. De historier som speglar de galnaste sidorna, tar fram egenskaper som annars är dolda i ens inre och bara väntar på att få komma ut. När jag känner mig redo kanske jag berättar om det här på bloggen, och för er som läser är den kanske inte jättespännande men för mig var det en upplevelse som jag sent kommer glömma!

well hello again

Sitter hemma hos min värdfamilj och myser. Har inte sovit hemma på 11 nätter och så blev det inte inatt heller, även fast det var det jag hade planerat. Hade såklart glömt mina nycklar hos Dani så min snälla söta Alva lät mig krypa ner och skeda med henne i hennes 90 säng, supermys!
Tyvärr som alla andra nätter så vill inte min kissblåsa eller urinrör samarbeta med vad jag vill eller känner för, därför väcktes jag av en otrolig kissnödighet runt sisådär 8 i morse, soft att ha sovit 6 timmar!!!!

Gick hem till söta Pepa och fick min favorit soppa (mixade grönsaker) och till efterrätt jordgubbar med nutella!!!
Sitter och väntar på att min pöjk ska vara klar med sin jobbintervju på Hollister, kan inte tänka mig att han skulle orka gå runt och vara trevlig mot massa människor när han är den mest fördomsfulla person jag känner!

Jag har snott Frejas dator btw så har inga bilder men nått ska man ju alltid lägga upp så varsågoda!!

Gelebjörnar

Danis mormor är väl för söt. Hon kommer inte till mig med gelebjörnar för hon kan tydligen inte äta dom eftersom hon bantar. Soft att jag fick dom som ligger hemma och är sjuk. Fett skön!!!!!!!! Nu ska jag njuta av mitt godis tills dani kommer hem och ska få skäll!

vad heter snor på engelska?

Ligger här i sängen hemma hos dani och snorar på som vanligt. Har väl fått influensan eller nått liknande. Jag är super hungrig men där nere finns den läskiga städtanten som jag icke vill stöta på. Jag är klar med allt plugg så jag har ingenting att göra, även fast jag vet att många av mina andra klasskompisar panikar för att de har så mycket att göra. Låt mig känna mig aningens stolt över detta faktum. I vilket fall som helst så är jag helt ensam!!!! (förutom tanten
 

Jag som många andra har fastnat för spelet Candy Crush, ett spel som är ytterst beroende framkallande. När jag somande om mellan 9-11 så drömde jag att jag äntligen klarade bana 92, och sen vakna jag och nej, jag har fortfarrande inte klarat bana 92 :'(
 
Eftersom att det är så fint väder så skullej jag vilja ta en promenad med Lily men det återstår att se om jag verkligen är i skick för det. Jag vill även städa rummet och kanske göra nått tal i matteboken. Annars tänker jag bara ligga här i den stora härliga sängen och speckulera över livets mening!
 
 
 

jag är sjuk

Hej Anges!

Sitter mitt i mitt pluggande och skriver en otroligt intressant utredande text om upplysningen och romantiken när Agnes kom med den fantastiska iden att jag skulle blogga. Så skönt att komma i från den tid där kvinnan inte var duglig nog åt något förutom att ta hand om potatisen.... HEMSKA TANKE!!!
Martina, Danis mamma, tror att jag sitter och pluggar just nu och jag fick en komplemang om hur snabbt jag skriver på datorn TACK!!! 
 
Anyway (om det sitter ihop) så fick jag stanna här inatt för jag skulle vakta Manuel, fett söt liten pojk. Han vill alltid leka kull men jag får inte springa för han vill inte förlora så jag får sitta och blunda i soffan och han ska springa förbi utan att jag ska ta honom, vilket är omöjligt om jag inte fuskar :D
GAY ATT JAG SKRIVER SMILEYSAR I MIN BLOGG!!!! 

Mål uppnått

Nu har jag väl klarat det jag kom ner för, förbättra min spanska! I 1an hade jag ett E i spanska och jag kan väl säga att vi hade spanskalektion 2 gånger i månaden typ så kanske inte så konstigt. Nu ligger jag i vilket fall på ett B så sålänge jag får ett bra betyg i spanska kanske jag kan va nöjd med det här året..
 
Ta det med lite ironi mamma och pappa, jag tänker fortfarande fortsätta plugga! 
 
På fredag får jag och Dani huset! Inte riktigt sant men nästan, hans mormor kommer men hon är trevlig så det ska nog inte vara några problem. Ska bara bli så skönt att komma någonstans där det finns en familj. Jag känner mig mycket tryggare hemma hos dom, det är möblerat så man får plats att röra sig, det finns inte bara konstiga saker i kylen, jag kan stänga in mig på Danis rum om jag skulle vilja osv. Det är ett hem på ett annat sätt och framför allt så tror jag att det finns ett uns av den svenska kulturen där också vilket antaligen känns skönt för mig utan att jag tänker på det.
Dom är inte svenskar direkt, Dani och hans pappa är spanjorer och hans lillebror, det är egentligen bara Martina som är svensk men det räcker verkar det som.
 
 
bild från min födelsedag!

fasan

Har fasat för att gå in på bloggen för jag inte har bloggat på så länge. Helgen har vart ganska händelserik faktiskt. Min pojkvän var med om lite trubbel i fredags och i lördags bakade vi chokladmuffins och kollade melodifestivalen.

Jag tror att det var bra att Robin vann och inte den andra. Han var superbra men jag tror inte hela europa är redo för sånt. Män ska vara män i de flesta länder, förutom i Sverige och Thailand där man får vara vad man vill i princip, förutom svart, eller pepparkaka...

igång igen

USCH OCH FY!!
I ettan så tränade jag ungefär 18 timmar i veckan och nu i tvåan har jag inte tränat alls och det är ganska konstigt både för kroppen och det mentala att göra en sådan förändring. Dock har jag haft lite skador hit och dit men det är inte direkt dom jag tänker på när jag tänker på min träning. Min rygg har vart kaos de senaste två veckorna men så igår så släppte det lite när jag och Agnes hade vart och tränat. Igår tränade vi mage och kondition och idag har vi först kört zumba i en timme, power dumbel på de (som är ett ben pass verkade det som) och sen magpass på de, vi har vart på gymmet i typ två och en halv timme. JAG ÄR HELT SLUT!
Måste dock plugga lite historia nu men sen ska jag snosa sött!

söker en suggardaddy!

Jag är så fattig jag står inte ut!!!!!!
Varje dag jag vill ta ut 10€ så måste jag ständigt veta hur mycket jag har på kortet, ikväll kommer jag inte ens ha råd att betala taxi upp till min pojkvän, eller jag har råd men skillnaden med mig och de andra som går här är att deras pengar ständigt fylls på och det gör inte mina. Jag blir så irriterad när alla säger "nej det är lugnt, studiebidraget kommer om några dagar", men nej det gör det inte för dom går åt till att betala min värdfamilj.
Jag antar att jag bara nojar men det känns ständigt som att jag inte har några pengar, och alla här är så himla rika! Jag förstår inte vart de får pengarna ifrån, alla säger hela tiden att de får pengar av sina föräldrar när pengarna tar slut, de bara ringer ett samtal och så är pengarna på kortet igen. De har verkligen magiska bankkort.
I Sverige skulle 1500:- kännas som jättemycket eftersom jag hellre äter hemma, eller jag kan be mamma och pappa köpa hem den müslin jag vill ha, men det går liksom inte här så de får man köpa själv. Man kan inte umgås hemma hos varandra på samma sätt, man går ut och gör saker och allt man gör ut kostar pengar. Jag längtar tills det blir tillräckligt varmt för att ligga på stranden för då tror jag inte livet kommer kosta lika mycket, eller så blir det värre för att man glömmer ta med sig en macka hemifrån, lyllos dom som kan gå och köpa en istället.
Sånt här ska man väl egentligen skriva i sin dagbok men det här är ju lite som en eftersom de bara är typ 4 personer som läser den.
Nu ska jag skriva klart mitt arbete om kulturmötet mellan kristna och muslimer, kunskap verkar man kunna komma långt på så det är väl det jag får satsa på istället.

Life by me

Mitt år i Spanien!

RSS 2.0