to day i am feeling like this

är super trött och har träningsverk i hela kroppen!
Vill ha GODIS och GLASS och vill bara krypa ner i sängen igen och kolla på The Notebook!
Jag vill ha tjejkväll nu, vill vara med tjejerna och snacka goja!
är typ redan skoltrött, men jag gillar min klass den känns rätt skön!
MÅSTE RUSA CIAAAAAO

God F*cking Morgon

mina nya shorts från Monki, är lite kär hihih!
och linne mammas!
gillar min sminkning idag den är så enkel :)
MÅSTE KUBBBBBBBAAAAA/RUUUUUUNA/SRPINGAAAAAAA!
PUSS

sabet 11b

ja de är min klass, den verkar rätt härlig! vi har haft idrottsdag idag och ja har lärt känna några av brudarna! Dom är roliga måste ja säga. Jag och milou hamnade i samma klass även fast vi inte hade sökt samma linje men de kändes bra att ha henne där även fast de inte blev så som jag hade tänkt mig det men de blir de ju sällan.... :)
Imorn kommer tvåorna och treorna och fyller ut lokalerna, jag verkar dock vara den enda som tycker de ska bli roligt med massa människor. Vet ifs att man inte kommer snacka med nån av dom typ men de är intressant att kolla på människor tycker jag :)
Va med en tjej från klassen en stund efter skolan och käka glass o myster, härlig tjej!
Sen gick jag hem till Wille och myste där med han o hans småsyrror, vi gjorde marängswisch och carbonara :)
Men nu är jag jätte trött så ja ska sova, ska nog börja gå o sova tidigare så ja kan va lite pigg :)

SLEEP TIGHT!
Willes lillasyster tvingade mig att ta av mig sminket för att hon tyckte ja va finare utan, söt va???????
PYSSS

A sense I never knew I had

i'm so excited dudurudu and i just cant hide it....

I KNOW I KNOW I KNOW YOU WANT ME YOU WANT ME.........

mitt liv som tonårsflicka!

MORNING!
Jag är verkligen uppe med tuppen idag, jag börjar inte förns kl 10 och ändå så gick jag upp 7 :)
första dagen i nya skolan idag, eller första gymnasiedagen rättare sagt.
Jag ska möta milou kl 9 i slussen, vi ska ta sellis för vi ska gå i samma skola! De känns bra faktiskt att gå med henne dit, men jag är glad att vi inte ska gå i samma klass. Asso jag skulle inte vilja gå med nån från gamla klassen de är bara de. Jag vill börjar om och då vill jag inte ha nån där som redan känner mig hehe..... nu låter jag som ett bitchigt mobboffer hihihihih!!!!!
Well nu har jag målat naglarna och klätt på mig så nu vet jag inte vad jag ska göra resten av timmen innan jag ska va hos milou..?
juste sminka mig....
långklänning: h&m
linne: mammas
skjorta: Monki
nu blir de smink o sen röra sig mot stan :)
puss

FEEEEELING ANGRYYYYYYYY

JAG har ett hat i kroppen just nu!!! jag vet inte vart det kommer ifrån eller mot vad eller vem det är riktat! MEEN JAG ÄR ARG IDAGGGGGGG!
Nu ska jag ut och träffa Cordelia som jobbar på Ung08 idag, saknar henne känns som hon betyder mer o mer för mig för varje dag som går, underlig känsla att känna att man älskar en person..
vell dis iss mi todej!

...

insåg just att jag har varit sämre på att fota än vad jag trodde, så de finns inte så mkt bilder men lägger upp några :)
här va midsommar när Felicia va på mitt land:) vi hade rätt roligt eller aa!
sen va Gleb på mitt land i 3 dagar tror jag, jag bara bråkar med alla som kommer. De är inte så bra men så är de. Jag tror ja är mer öppen på landet och känner mig säkrare och då är jag HELVETET PÅ JORDEN!
de här är märta och wille, jag har inte varit med märta nån annan sommar men vi har haft jätteroligt! SUPER HÄRLIG TJEJ! och de andra är wille som hyr av oss, har känt honom i 8 år den här sommaren, tufft!
de här va när de va Smestival på landet :) då kom de ett band o spelade, märta tyckte att han som sjöng va jätte snygg så när dom hade sluta spela bjöd hon upp honom! De tyckte jag va väldigt modigt, de ska jag oxå göra nångång eller bara gå fram till en kille på gatan haha :P
här är iaf oscar jag och wille!
Rana, Markus och Jack va på landet och busa lite i ett tält.... :)
Partypinglan rana!
Ja som ni ser så har jag inte gjort jättemycket men jag har haft rätt kul ändå!

ny design

Eller den är inte ny, men den gjorde jag för ett tag sen och nu tröttnade jag så mycket på den andra att de blev så här. Men jag ska byta har jag bestämt men m jag känner mig själv rätt så dröjer de......

Jag sitter och kollar igenom bilder från i somras, tänkte lägga upp lite roligheter. men jag har varit dålig på att fota i sommar eller jag burkar aldrig fota de brukar min kompis göra ist :)
men om ca 20 min så kommer jag lägga upp kanske 15 bilder tror jag haha!!!!!!
PRICK 12:02!!! :PP

koka korv på en spik?

Asso hej!
Idag e dagen då jag blev vuxen.........(vuxnare)?
Jag tvättar just nu en maskin svart i 40° och har oxå kokat korv, känns så himla konstigt assooo jag gör inte sånt typ.
Anyway igår va jag hos vicky med några från laget det va svinkul! Först så hoppa vi studsmatta och byggde och snacka och myste, de va jätte längesen som jag träffa dom så de va jättekul att bara vara!
jag tror seriöst aldrig jag har druckit så mycket te i hela mitt liv!
vi körde JAG HAR ALDRIG och SANNING ELLER KONKA, jag älskar stämningen med laget den är så himla behaglig och man kan va sig själv och inte bli dömd utan bara vara!
bild från igår haha!

nu ska jag duscha sen ska jag på date med Cordelia och tvätta hmm...
jag ska till gotland på lördag förresten, kan berätta mer om det sen CIIIAAAOOOO

tjatja bitches!

känner mig grinig trött och arg idag, vet inte varför! Är så galet uttråkad att jag vill spy.......
jag sitter i min säng och gör inte ett piss, jag har kollat på 3 filmer idag och spelat monopol i 3 timmar, jag vann inte..
men okej jag har inget att berätta för er förutom att jag känner mig som en uppblåst apa för tillfället och jag är svin nervös för gymnasiet... BAJS
godnatt

hej igen..

känner mig supersugen på att skriva och berätta nånting, grejen är den att de finns massa personligt jag skulle vilja berätta men de kan jag inte!!!!!
som jag sagt förut så kanske jag borde göra den här bloggen privat så jag kan skriva vad jag vill!

Imorn ska jag torteras, jag ska till en person här ute som heter Elena. Hon har magiska tummar som ska fixa min rygg... hon har just botat min kompis alvas diskbrott så då borde hon kunna bota mig. Jag har varit där en gång tidigare och då skrek jag så mkt att hon var tvungen att stänga fönstret, och det ska tydligen vara värre den här gången :S.....
bild på mig och min fina kompis ellen!
nu ska jag sova PUSSAR

jamen hejsan igen då!

TJEEENARE MANNEN! HUR ÄR LÄGET??? JO TACK MED MIG ÄR DE BRA KÄNNER MIG BARA ANIGENS ENSAM HÄR UTE PÅ LANDET NU NÄR ALLA HAR DRAGIT TILL TURKIET UTOM JAG!!!!!

men jag är glad ändå för jag är blivande miljonär och ska få åka in till stan imorn till mina fina vänner!
om ni tycker jag ser trött ut så är de för jag har grinat.... som vanligt..... gör alltid det när jag kollar film, den behöver inte ens vara sorlig! PUST jag har nog förstörda tårkanaler....
ANYWAY JAG ÄR PÅ MITT FINA LAND OCH HAR SOM VANLIGT TAGIT MASSA BILDER SOM JAG NÅNGÅNG TÄNKTE LÄGGA UPP MEN SOM NI OXÅ VET SÅ KOMMER DE DRÖJA ETT HALV ÅR!!! :D

Life by me

Mitt år i Spanien!

RSS 2.0