så här är det va!

Igår dog min mobil föralltid, förutom att den vakna idag kl 0610 och förstörde min dag genom att väcka mig för tidigt!!!!!!!!!!!!!! jag har aldrig känt mig så ensam, ja trodde jag skulle känna mig så föralltid. Tänkte på mitt liv.
Nu lever den Btw.
..
jag fick två häften i skolan idag, som båda är typ 40 sidor som jag ska kunna tills nästa torsdag....
det är 14 SKOLDAGAR kvar till i får lov -.- vilket jag vill ha nuuuuuuuuuuuuuuuuu...
min pojkvän är sjuk så jag får inte träffa honom o de känns som han inte vill träffa mig -.-
-----....------
känner mig så ensam! NÅN SOM VET HUR JAG KÄNNER???

fuck it

jag har så jävla tråkigt!
jag har inget att berätta för er!
jag har inget liv!
jag är ensam!
jag är bortglömd!
jag önskar jag hade vänner!
tänk om någon gillade mig!

mitt liv blev just inte lika roligt

Jag har velat ha en jacka från monki hur länge som helst nu.... jag visade den för mina tjejer senast idag på lunchen och så tänkte jag blogga om den nu och då fanns den inte längreeeeeeeeeeeeee :'((((
så nu är jag på jätte dåligt humör, men ska pigga upp det men Billys Panpizza och Vampire diaries :)

Början på en bra lördag

Idag är en bra dag!
Började med en mysig frukost med mamma och Björn som dom hade dukat upp jättefint! Sen så såg jag klart Sex and the City från igår och åt godis, sen åt jag pasta pesto, har inte ätit det på jätte länge... Tyckte inte de va jätte gott faktiskt:(
Nu är jag påväg till träningen i alla fall!
Puss

Tjejmiddag

Igår hade jag och Några tjejer från klassen tjej middag! Jag cornelia Milou och Siti, tyvärr kunde inte Ofelia komma för hon va sjuk. Siti lagade jäättegod mat, ris med kyckling och dolmas som är nån turkisk maträtt tror jag!
Blev tyvärr ingen cheescake för den stelna aldrig, mycket tråkigt och Siti blev helt förkrossad:( jaja vi kollade på idol och såg Sex an the City det va super myyysigt!

Socialclub

Nu är det rast och vad är ser första vi gör? Vi sätter oss i en soffa och spelar på våra mobiler! Milou får äntligen vara med i klubben nu när hon har fått en iphone, så nu kan alla sitta o vara osociala tillsammans :)

Herr is minisofia

Här är jag när jag va liten!!!! Cool va? En bild från mitt landställe när jag var uppe och kissa mitt i natten :-)

Shoppahollic

Jag är beroende.... Igår köpte jag ett pannband och idag köpte jag ett par shorts.... Inte mkt men det är beroendet av att jag måste ha något varje dag som oroar min plånbok.......... Hehe

Best idea ever!

Har just gjort en så kallad "giftbox", det är en låda där jag ska lägga saker som jag ska ge till personer. Köper ofta saker som jag kan ge bort om det blir kris, fattar ni?

Asso waw

Jag bara äger på wordfued!
Fick 126 poäng helt otroligt!

Sexy hello Kitty!

Jag och Milou har hela lunchrasten försökt hitta ett pannband till mig men utan resultat.... Ser ut som en sportfåne i alla :-( jag fick låna ett pannband av min kompis förra året som ja va jätte snygg i men hittar inger liknande!
Men Milou hittade en as snygg mössa som va rosa med Hello Kitty! :-)

Merci for being you!

Min älskling

Min fina pojkvän ligger hemma o är sjuk. Världens otur att han blev sjuk just när ja kom hem, känner inte att jag har fått hålla om honom tillräckligt efter Thailand! Men får förhoppningsvis träffa honom imorn!
Jag tycker att det är lättare att gå i skolan om jag har nått att se fram emot så jag och Wille ska den 25 gå och äta sushi och gå på bio, vi har aldrig varit på bio tsm även fast vi har varit tsm i över 2 månader o jättebra kompisar i typ 2 år :-) det blir mysigt!

Bilder

Lite bilder på thailand

Thailand

Tänkte berätta lite om thailand, men ja skippar första veckan för de ända vi gjorde var att ligga i en solstol o chilla... Visst de är mysigt men ja har gjort de så många gånger!
Andra veckan däremot var rolig! Vi bodde på en jättefin resort som låg vid havet. Vi hade en resturang som hette Memory som låg nära, där gick vi o åt hela tiden. Där jobbade två killar som var i samma ålder som mig så jag spelade fotboll med dem och fick se när dom surfa :-)
Vi var ute o snorkla och fick se en havssköldpadda, läskigt... Vi red elefant, o han som skötte det gjorde en gräshoppa av bambu till mig o min lillebror. Det var en mysig vecka, har inte så mkt bilder just nu men kan fixa det till sen!

Tummbrottning

Kolla min o milous tumme!!!! Så himla söööta!!!

bröllop!

Igår va mamma bröllop, och idag är bröllopsfesten. Mamma ville ha en liten vigsel så vi var bara 12 personer. Det var ett jättefint bröllop, vi var på fåfängan och när dom precis hade blivit vigda så började det skjutas fyverkerier och det var ingen som var där som hade anordnat det. Men det kanske var för att det var 11/11-11....
Såg ni att alla skrev de på facebook, tänka sig hur lättroade vi människor är........
Nu ska jag o felicia hem till mamma, vi ska repa lite eftersom vi ska sjunga idag igen! sen ska vi äta middag och göra oss assnygga :-)
KISSES

Home sweet Home bitches

Hemma nu asso!
Igår va jag o Felicia på min mammas bröllop det va jättefint! Jag va jätte trött eftersom att jag inte hade sovit på 24 timmar men nu är jag pigg igen! Har egentligen träning nu kl 3 men eftersom att mammas bröllopsfest är ikväll så hinner jag typ inte :-(
Har köpt en björnfitta oxå! Har alltid velat ha en :-)

Apsaras

Vi bor nu på det andra hotellet, det är finare än det andra eftersom att det här ligger vid havet:-)
Här är internet gratis iaf i lobbyn så här kan ja sitta.
Just nu så regnar det så det är inte jättekul men vi ska ändå snart äta :-)
Pussar

Life by me

Mitt år i Spanien!

RSS 2.0