Boar in mig!

Håller på att packa upp allting nu!
Jag och min nya rumskompis Freja som hon heter har kommit hit nu håller på för fullt med att få in allting i våra garderober!
Inser oxå att jag har tagit med alldeles för varma kläder, eller det känns så nu iaf. Det kanske känns bra sen när det faktiskt börjar bli kallt - vilket jag inte tror att det kommer blir just nu, men som jag vet att det blir om bara en månad kanske!

Solshopping

Nu har vi vart och shoppat lite, mest mat men även lite roliga turist saker.. Även fast jag numera inte passar in under den beskrivningen!!

Häng på stan

Nu drar jag och mamma ut på "stan" här i funkan!! Ska kolla lite hur de ser ut och så. Det är molnigt idag så jag hoppas de inte är lika varmt!
Mamma har smittat mig så jag har såklart blivit sjuk, igen. Får se till att ha tofflor

Nya bikinin

Invigde min snygga bikini idag på beachen! Det är väldigt många som solar topless här nere, och bara tjocka kvinnor! Tror dom tänker att tuttarna sjunker in i fettet så att ingen ser dom ..

Har semester!

Herregud vad jag och mamma chillar!!!!
Idag har vi bara legat på stranden och ätit mat. Mamma har badat 3 gånger vilket är helt galet för att vara henne.. Vi åt en suverän lunch bestående av jamón (lufttorkad skinka) och andra godsaker!
För första gången i mitt liv känns det som att jag inte vill va ledig längre, är as pepp på att börja skolan, kanske inte just pluggnadet men de ska bli kul iaf.
Har sett 12 inlines åkare idag men dock hade dom inte lika coola rullskridskor som mig.
Imorn flyttar jag in med min nya familj och träffa min nya rumskompis!! Ska klaga lite på värmen oxå, den tar kål på mig ska nog införskaffa en handfläkt!

First day

Shit!! Första dagen i Spanien är nu slut, väldigt tidigt men jag och mamma är helt slut efter idag! Efter att ha gråtit som en galning på Arlanda så blir man ganska trött...
Vi har träffat några tjejer som jag ska gå med och varit och sett skolan - som är super mysig. Jag fick träffa min familj som jag ska bo hos. Dom verkar väldigt snälla och visade mig vart jag ska bo och vart allt finns, samt att all mat i huset får jag äta om jag vill!!
Imorn blir det nog en dag på stranden eftersom den ligger så nära - kanske testa mina rullskridskor oxå!

Life by me

Mitt år i Spanien!

RSS 2.0