gratis är gott

Idag då i alla fall så tänkte jag och Freja baka, det blev inte riktigt så. Istället har vi suttit hela dagen på Cafet där dani jobbar med Philip och Ludde. Vi har ätit morotskaka, druckit kaffe och milkshake och haft det jättemysigt. Har tyvärr inga bilder men ni fick kanske nog i förra inlägget! Nu har jag skrivit klart mina läxor så nu ska jag äntligen få sova! GODNATT

lördagspizza

Igår så gick jag och åt pizza med Alva, Agnes, Nike, Calle, Emilia och Elin. Vi satt där ett tag och mös, det var på den pizzerian där jag och mamma var när hon va här och det verkar som att de har den bästa pizzan i Fuengirola. 
Jag hade egentligen tänk att gå hem direkt efter eftersom att jag var så trött, men efter lite klädprovning med freja och pizza så blev jag lite sugen på att dansa i alla fall!
 
Vi satte oss på ett ställe som heter El Capitan och pratade och skrattade, sen gick vi och dansade och vi mötte våran salsalärare på klubben!
 

Orkanvarning!

I fredags var det orkanvarning här i lilla Fuengirola. Det vart rödflagg vilket det inte har varit här på nästan 10 år...
Vi blev evakuerad från skolan och jag kunde inte åka hem för det var det osäkraste området, så jag åkte hem med Dani och hans lillebrorsa. 
Det kom aldrig nån orkan men i Malaga och Ronda hade den varit, och i Ronda hade det varit tromber. Det var lite läskigt att det var så nära och att folk faktiskt dog. Som tur var så har vi berg som skyddar oss ganska bra!
Inatt drömde jag att jag blev jagad av en och det va väääädligt stressigt!
 
 

Freja e taggad

Freja ska på inflyttningsfest nu!!!
Så snygg är hon idag med tight skinnkjol!!

Det här skulle skrivits igår!

Pizzaaaa

Nu ska jag gå och äta pizza och jag har aldrig varit så hör uppklädd förut!! Men vad gör man inte för pizza.. Har till och med fin parfymen(som jag fick av pappa)

IKEA

Idag har vi somsagt varit på Ikea, det tar ca 25 minuter med tåget från Los Boliches och sen tar det typ 10 min att gå där ifrån om man inte klättrar över staketet och ner för en backe som vi gjorde. 
Planen var att köpa lakrits till mig och blommor till frejas rum! Och Freja fick äntligen sina köttbullar som hon har längtat efter!
 
Jag köpte två ljusstakar, en kaktus, julkola, tunnbröd och doft ljus! Freja köpte två krukväxter, en tavla, toaborste och ljusstakar! Jasse köpte doftljus, tetermos och massa godis! 
Vi är i alla fall väldigt nöjda med dagen, vi köpte biljett på vägen dit men eftersom det inte va någon som kollade så skippade vi det på vägen hem. Nästa besök på ikea så ska jag och freja köpa nya sängkläder för dom vi har nu är groteska och skär sig med färgerna på väggarna! 
vi tog en stöddonut på vägen.
småland finns
Tänk om spanjorer kunde inreda sin hem som svenskar.... Det ser ju förjävligt ut i vårat hem!
 

13 timmars sömn

Igårkväll så somnade jag kl 7! Helt underbart va det till Maria väckte mig och sa att maten va klar kl 9, då blev det snabbt ner och äta en smaklös fettdränkt pizza. Men samanlagt fick jag nog i alla fall ihop 13 timmars sömn igår. 
Igår va jag och fika med Dani, vi va på hans mormors café och drack mangomilkshake som jag aldrig har testat förut men det va gott. Idag har jag varit på Ikea med Freja och Jasmine, äntligen, vi har sagt att vi ska åka två gånger förut men vart för trötta för att orka. Det har regnat två dagar i rad så jag har kunnat använda långbyxor och gummistövlar, det har inte regnat här nere sen april så det var på tiden. Ja, vad mer kan jag berätta... lägger upp bilder strax på äventyret till Ikea.
här är vårat husdjur!

Klantskalle

Har glömt min dator i skolan så nu kan jag inte kolla på Awkward :( antar att jag lika gärna kan läsa min svenska bok, lika bra att få den läst!
Min dator behöver uppdateras, jag kan inte ladda ner program för att den är för gammal så jag ska försöka hitta en butik där dom kan fixa det!

Stranden, bullar, salsa

Jävligt soft dag idag!
Hade tre lektioner. Sen hade jag skolfoto och sen slutade jag!!!
Jag och Agnes drog och fixade min mobil och sen gick vi ner och la oss på stranden. Sen väntade kanelbullar som Calle, Oscar, Bella och Malin hade bakat!
Har varit på min första salsa lektion nu, det verkar as kul så jag skrev upp att jag ska gå nästa gång oxå och sen bestämma om jag vill fortsätta eller inte!

of to tacomiddag!

ojsan ska va där om 5..... 

Cashflow

Här nere går pengarna åt som satan, måste typ börja skriva upp vad ja köper... Men om man har ett 2 euros mynt så tänker man ju inte på att dom e värda nått, det känns som så lite pengar fastän det inte blir det om man gör av med många sådana...
Plus att man umgås på ett helt annat sätt här, man är ute ist för att va hemma hos nån och då blir det lätt att man köper saker att äta hela tiden!!

Happy birthday bitch

GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN TILL MIN BÄSTAKOMPIS FELICIA!!! Saknar dig Chica loca!!

Har skickat ett vykort till dig men de lär bli lite sent <33333

Coffee and pancakes

Vi skulle åkt till Ikea idag men vi kom inte längre än till närmsta café! Vi är såååå trötta och jag kan inte förstå varför. Igår va jag hemma vid 1 vilket här nere är väldigt tidigt, och sov till halv 11 och ändå sitter jag här helt utslagen och dricker kaffe och äter pannkakor!!
Ikväll blir det tacos i skolan! Känns skönt att ha en helg att bara ta det lugnt med tanke på allt som händer just nu!

Slut i huvudet

Sitter på matten och försöker lösa alla dessa ekvationer men mitt huvud är nån annanstans idag tyvärr, är ganska sliten!

Ice cream café

Idag gick vi och käka glass på ett jättmysigt café och leta efter skor till Jasse men vi hitta bara en klänning till mig och en body till henne...
Vi hittade en butik där allt kosta 1 euro och dom hade allt smink man kan tänka sig, dröm butik för Jasse som äääälskar nagellack!
Lägger upp bild på klänningen sen

I am so excited

Hello Kitty

Har införskaffat en ny mapp till min nyskapade samling av hello Kitty!
Dom är så fina, blir helt lyrisk!! HERREGUD SÅ FINA DOM
ÄR, håller ni inte med?

rocka på!

Jag gick upp för tidigt idag, jag har nu all tid i världen så jag tänkte lägg upp ett mycket djupt inlägg kring min tjocktröja!
 
Lyckan jag känner för att sätta på mig denna vackra kreation är svår att beskriva. Att åter igen få känna känslan av att ha något varmt och skönt på mig för att skydda mig på de "kyliga" vindarna som nu har börjat vina längs fuengirolas fortfarande trötta gator. 
Jag vill så gärna ha höst, att ha på mig jeans och en tjocktröja är dagens önsketänktande, istället kommer jag mötas av en slungade värme som gör att var enda svettkörtel vill vara med och leka!
 
Aide

Överpluggad brud

Var och pratade med min studievägledare idag, och fick veta att jag läser 2 kurser för mycket detta år.. Borde egentligen inte läsa varken Historia 2 eller Geografi 1.... men han sa oxå att det är lika bra att jag gör det så slipper jag välja till kurser i 3an plus att jag skulle få ännu skummare schema om jag tog bort dom! Så jag fortsätter väl läsa dom då!
 
Pluggar historia till denna sköna låt och chattar med min älskling Jasmine, hon vill köpa skor imorn för hon vill tydligen ha klackar när vi går och äter middag på fredag :D
 

plugghästen #1

Hej! Har haft en ganska skön dag idag, slutade 14.10 och satt kvar en timma i skolan och pluggade matte.
Har följt med Jasse för att lämna in sin dator som hon hade kastat i golvet -.- Dom sa åt henne att kasta den, tyvärr är programmen på datorn värda runt 30,000 så de kom inte på fråga, ist så ska hon skicka hem den till Sverige så hon kan få ut försäkringen på den!
 
Nu är jag iaf hemma och ska skriva min historia uppgift och sen har jag skypedate med pappa och Jessica!
Tror jag ska börja ta salsa lektioner, men får se vad det kostar! Tränar typ varje dag bara genom att gå till skolan :D

dykarcertifikat

Idag har jag och gustav pratat med vår idrottslärare om dykarcertifikat! verkar super roligt, man får 8 dykningar och så certifikatet för 270 E, så jag ska önska mig det i julklapp eller födelsedags present!! :D
Nu ska jag möta upp Jasmine och vi ska måla naglarna och göra oss snygga för att gå ut och äta middag! sen ska vi gå och dansa eller något, det är det jag gillar mest med spanien det är att det finns ställen där man kan gå och dansa!!!
 

Springer igen

Lägger nästan bara upp inlägg om att jag har varit ute och sprungit...
Har iaf vart ute med min kompis Alex och sprungit idag, vi sprang typ 5 km vilket kändes som typ 1 mil... Men han tyckte de gick för långsamt.
Till svar på pappas fråga så har jag knappt spelat nån tennis, har ingen lust att lägga pengar på de, eller nån idrott överhuvud taget! Blir nog salsa som skolan anordnar och så fortsätter jag springa så blir det perfekt!!

detta lyssnar jag på idag!

 
 

Scrambled eggs

Har just gjort min första portion av scrambled eggs, Freja visade mig hur man gjorde så nu kan jag de :)

Första ensamma frukosten

Sitter ensam och äter frukost för första gången, Freja har sovmorgon till typ halv 12, medan jag ska ha min första naturkunskapslektion och sen ha hål timme i 3 timmar :( har inget att plugga heller så vi får väl se vad jag hittar på.
Här är Malin btw :)

Fina vännen

Här är min söta vän Gustaf! Vi går i samma klass, han kommer bli jättearg när han ser bilden :)
Igår va vi och kolla fotboll (inte jag och Gustaf) jag Jasmin, Filip och Alex! Fast vi kolla aldrig riktigt på fotboll, vi gick in på baren och sen gick vi till kebabstället bredvid och åt kebab ist :) idag blev det strand häng till 7-8 med kompisarna!
Imorn blir det invigning av rullskridskorna

Miramar

Idag har jag både vart på marknaden och på köpcentret miramar! Har köpt massa block och pennor, sen blev det en bikini, 2 t-shirts, en kjol och ett par cykel byxor samt två nagellack och ett super fint armband! Vet att mamma kommer bli super avis!!

strandhäng blir en vana


hängde med Jasse vi hennes pool ett tag, de va rätttt så nice!!! 
Måste bara bli lite bättre på att ta bilder!

Spanish

Hade min första spanska lektion idag. Har fruktat att ha en lärare som bara pratar spanska och nu fick jag det! MEN DET VAR JU SÅ BRA, förstod allt hon sa och kände mig jätteduktig även fast hon antagligen pratade bebis språk med oss så var det super bra! 
Vi skulle presentera varandra på spanskan men jag hade helt tappat rösten så jag kunde inte vara med, jag fick iakta istället!
 
här är gustav som förövrigt sa att jag var hans bästa kompis inför klassen idag :)
 

School camp

Tänkte att jag skulle lägga upp en bildbomd med bilder från campet men när jag bloggar från mobilen så kan jag bara lägga upp en tyvärr. Det får bli en bild på Eric när han just insåg att han inte såg så manlig ut i sin just sönderklippta tröja!

Sleep all day

Har sovit typ hela dagen så nu har jag lite svårt att sova! Ska börja läsa nån bok kanske så somnar jag! Imorn måste jag nog köpa skolsaker som typ block och mappar så jag har koll på allt. Sen tror jag oxå att det blir roligare att plugga om man har fina saker! Min röst är helt borta nu och jag kan inte harkla fram den, super jobbigt, hoppas jag slipper prata imorn!
Har min söta lille bror som bokmärke!

Nollad nu då

Igår va de nollning på stranden.. Ja de va as kul! Så himla förnedrande. Det började med att tjejerna först skulle dansa sexigt på killarna och sen tvärt om! Som tur va så slapp jag!!!
Idag gick vi ner på stranden och va där några timmar och nu har vi sovit lite och kollat på film typ! Imorn är det första riktiga skoldagen, känns inte jättejobbigt faktiskt

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/782618/images/2012/pic_504cbbeb9606ee0e412e8d77.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/782618/images/2012/pic_504cbbeb9606ee0e412e8d77.jpg" class="image">

Found love

Freja saknar sin hund väldigt mycket och det hjälper inte att vi möter denna söta lilla skit på marknaden!

begagnade prylar!

Jag och freja har som sagt varit på marknaden idag! Det var bara begagnade prylar, men freja skulle leta efter en billig cykel (vilket de inte hade). Vi hittade dock massvis med fina smycken, som va unika och många handgjorda! Ska nog gå dit och köpa lite mer nästa lördag men vill inte spendera alla mina pengar på asläckra smycken!
 
Igår var vi ute och hade det jätteroligt, vi dansade inne på en bar och vi satt och pratade jättemycket! Jag älskar hur alla är sociala och glada här och det är ingen som blir utanför! 


och en väska köpte jag oxå! Glömde säga att jag och freja höll på att bli lurade, han försökte få mig att betala igen och började visa mig och peka på min väska att han hade sett att jag hade mer pengar! Men vi lyckades ta oss där ifrån! Tyvärr förstörde det mitt humör rejält, blev RIKTIGT IRRITERAD PÅ DEN DÄR SKIT HÖGEN! Freja har iaf försökt förklara varför han gjorde så och detta är anldeningen!
 
"Den mannen hade bra utbildning och bra jobb så han kunde köpa fina saker till sina barn och till sin fru. Han fick sparken eftersom det är kris här i spanien. Nu är han tvungen att sälja alla sina barns saker och då är det klart att när han ser en tjej som ser ut att ha pengar, att han ändå försöker få lite extra så att när väl dagen är slut så kanske han kan köpa nått fint till sina barn ändå!"
 
 

Marknad!

Har vart med Freja på en marknad för begagnade kläder! Vi hittade massa snygga ringar och halsband och Freja köpte jeans för 4 kr! Bra kap! Nu sitter vi och längtar efter maten, luktar ljuvligt i hela huset!

Mygghelvete

Min hand...

Spring på G

Nu bär det ut och springa!! Vi är lite sjuka men vi får ta det lite lugnt :)

1år idag!

Idag har jag och Wille ett årsdag! Jag ligger i min säng och vi har skypat lite men han är ute med båt nu så de är svårt att prata på riktigt men vi får mysa till det när han kommer till mig i slutet på oktober!

Designar min blogg!!!

Hatar det nu mera, förut gjorde jag det hela tiden och nu vet jag knappt hur jag byter min header..

Strandhäng

Vi va på stranden idag igen, vi passar på medan vi inte har några läxor! Fick första idag, ska läsa en bok 20 sidor tills måndag men det är lätt :)
Mamma åkte hem idag så det blev gråt imorse, jag hatar avsked :(
Men tog första bilden idag som kommer här!

Svullen panna

Igår när jag vaknade så hade hela min panna svullnat upp! Jag är normalt sett ganska allergisk mot svenska myggor men det här var galet!
Min panna var dubbelt så stor på ena sidan än den andra...
Imorse hade det spridit sig och lagt sig över ögat också och det kändes ju bra eftersom jag börja skolan idag och helst hade sett lite snygg ut.. Men jag fick en allergitablett när jag kom dit och så gick det ner ganska fort men är fortfarande lite svullen :(

Sleeping issues

Imorn börjar skolan! Det ska bli super kul men jag kan inte sova.. Jag längtar hem till min pojkvän väldigt mycket!
Men det kommer bli bra imorn, blir nog mycke info första dan..
Tänkte att ja slänger upp en bild på mig och Freja igår innan vi sprang

Kreativt

La playa

Jag och Freja har varit på öppet hus i skolan och träffar några sköna tjejer som vi har varit på stranden med! Vi är helt slut nu och ska väl kolla på film och typ äta godis :)
Ikväll blir det fest, nått som tydligen är varje år verkade det som! Alla som ska gå i skolan i år ska ut.. Får väl se vad som händer!

Småplock á la funkan

Nu sitter vi här igen jag och mamma och njuter av utsikten och av våran fantastiska mat!!
Bättre än resturang, riktig lyx!

 

Life by me

Mitt år i Spanien!

RSS 2.0