okej då bär det av!

Nu ska jag på fest..... varken emelie julia eller carro ville följa med så jag går med en jacquelin, det sk faktiskt bli kul att snacka lite med henne för hon verkar asnice!!!!! Lär ju bli lite stelt eftersom att jag inte känner någon annan men vill inte ligga hemma själv hela kvällen så det bär upp i bergen igen!
 
Känner mig lite tuff med skinnjacka, kanske inte riktigt min stil men ändå nått som värmer!!!
jag och nina köpte toapapper för 75 spänn, nu kan vi bajsa massaaaaa
 

frukostbrickan i sängen

Sitter i min fantastiska säng, som ni kanske har sett så sprider den sig över hela golvet och är bara helt fantastisk. 
Har vaknat och gjort frukost men ligger fortfarande kvar i sängen, mamma sa att jag skulle ta hand om mig själv så nu gör jag det :) Funderar på om jag ska beställa den vita byxdressen som jag la upp för någon vecka sen. Skulle ju ha den på studenten då, tänkte att det är lite mer jag att ha en byxdress än en vit klänning. 
 
Undra vad jag ska göra idag, ikväll kanske det blir att gå på fest, har inte varit ute sen leos senaste hemmafest så det KANSKE blir kul...........
 
Min frulle <3 <3 kanske ska bli sån tönt som alltid lägger upp bilder på sin frukost 
här va mitt täcke igår när vi hade våran första sovdejt!!
 
 

cordobafail

Hej godmorgon väldigt tidigt en lördagmorgon. Skulle egentligen åkt till cordoba om 15 minuter men det verkar inte som att Emelie och Julia är vakna och jag vill ju inte sitta själv på bussen och resten av dagen där heheheheheheh. Hade det lite på känn assåå, dessa brudar är sovmästarna nummer 1 verkligen, Julia sover konstant, inte bara hemma utan även i sofforna i skolan och klassrummet. Även Emelie har en tendens att somna i sofforna ibland men brukar hålla sig relativt vaken på lektionerna. WELL WELL jag fick i alla fall krypa ner i sängen igen, ska kolla på ett avsnitt Vampire Diaries och sen sova bort min älskade LÖRDAG. 
 
Igår köpte jag ett täcke, kosta bara 20€ attinte behöva frysa fötterna av sig varje natt så jag ser det som ett bra köp. Jag har piss ont i halsen och jag är rädd att jag håller på att få mina visdomständer, såna där tänder som kossor har om ni inte visste. 
 
 
 

vill bara hem

Har aldrig känt sån här hemlängtan förut. Vill hem till min fina familj. Trodde jag skulle bli mätt på dom när jag var hemma under en helg men istället kände jag att jag inte ville åka tillbaka till Funkan. Jag önska att jag hade känt frihet här nere nu när jag har egen lägenhet och allt men istället känner jag att jag vill tillbaka hem igen och ha hemma tider och nån som lagar mat och tar hand om mig. Det är verkligen jättejobbigt att inte ha sin familj här nere när jag behöver dom som mest.

HEJ ALVA

Här kommer ett blogg inlägg till Alva!
Dagen har sett ut som följande: jag gick till skolan idag kl 12:30 och vi tog taxi för att det va typ storm hehe, sen hade jag en lektion som var spanska där ELVIRA sa att jag va bäst som vanligt HAHA JAG ÄR BÄST!!!
sen chilla jag lite i soffan.. nej inte soffan i ett hemligt rum med brudarna där vi snacka massa bajs för bajs är det bästa jag vet :D sen hade jag en lektion och sen sluta jag (Y) JOBBJOBBJOBB och sen BURGER KING.
 
Hittade en flygmyra i min sallad, lol jag åt sallad från BK men de va nice.............
Sen bajsade jag (vet attt jag inte borde skriva det här) och det var så kul för det fanns inget papper så Dani var tvungen att komma in och lämna det till mig hihihi. Nu ska jag få massage för jag har träningsvärk sen igår för jag tränade så HIMLA hårt ( 10 armhävningar, 15squatst (ska ju tydligen få fin rumpa av det) och några situps med medicinboll). Nu har jag ialla fall ont i hela kroppen och förtjänar en massage! 
 
här va min frukost imorse, så gott!! Ninas mamma hade köpt en helt fantastisk yoghurt med björnbär <3 och så knäckebröd med philadelphia och salami
 
Tror vi ska äta choklad, typ 200g :D, den chokladen som Agnes skicka ner fast en ny såklart! (TACKFÖRATTDUGAVMIGENFAVORITCHOKLAD)

Ghetto

hHellooooooo 
Jag sitter hemma hos Dani och fyfan vilken skitdag jag har haft.. Först vaknade jag kl 10 i panik för att Dani inte var där, sen satt jag på hans café i 4 timmar och väntade o väntade, försökte i alla fall läsa min englska bok men den är så sorlig att jag var tvungen att avbryta för att inte börja gråta. Sen var vi tvungna att gå upp hela vägen hem till honom i den här kylan för att ingen svarade på mobilen :((((((((((((
 
Nu mår jag i alla fall toppen, lyckan spred sig i kroppen när jag fick gå på toa hemma hos dani, verkligen helt fantastiskt. Dom har en värmefläkt ovenför toan så man blir helt varm när man sitter där (Y)
 
här är ett område vi gick förbi idag här i funkan, ligger bajs överallt men tycker ändå att det är lite hemtrevligt med all graffitti överallt

birthdaygirl

Om lite mindre än en månad är det min tur äntligen att fylla 18 och helt ärligt så är jag inte riktigt lika taggad längre. Jag menar jag har bott här i Spanien i ett och ett halvt år nu och jag kan leva precis som vilken artonåring som helst. Jag har egen lägenhet eller "hus" och om jag vill så kan jag gå ut och dansa och jag kan verkligen göra precis vad jag vill. Så det här med att frigöra sig när man fyller 18 det har jag redan gjort. På ett sätt har jag redan tagit mig ut i vuxenlivet, jag betalar hyra och elräkning, jag städar, tvättar, handlar och allt sånt man förväntar sig att äns föräldrar ska göra åt än......
Men det jag tycker bäst om är nog att T V Ä T T A tro det eller ej men jag tycker fatiskt att det är ganska harmoniskt. 
 
Har i alla fall luskat fram vad Danis överraskning är, vi ska åka och bo på ett 5-stjärnigt hotell i malaga och äta sushi och mysa. Förstår inte att han har kunnat hålla det hemligt sen i somras. Kommer ihåg att han sa att han hade "fixat min överraskning" men att jag inte får veta förrän i december men att jag ska skriva in i kalendern att jag ska vara borta från den 13 - 15 december <3 <3 <3 

skolans bitch

Fick ju höra världens roligaste sak imorse. Martina hade varit på föräldramöte igår på skolan och tydligen så skrämmer jag folk. Några stackars tjejer i 8-9 tycker att jag är väldigt bitchig och de hade även nämnt att jag är Danis flickvän, kan det möjligtvis handla om att dem kanske är lite förälskade i min pojkvän? Jag menar jag måste ju vara den minst läskiga människan på hela jorden, jag kan inte skrämma nån och vara elak är inte min starkaste sida, eller inte vad jag är medveten om i alla fall. 
 
Sitter och läser min bok som skulle vart utläst till idag men eftersom att jag inte har kunnat fokusera på något annat än just en annan sak så har jag inte kunnat läsa. Förklarade lite ytligt för min lärare och eftersom att hon bara är jätteglad att slippa rätta en Book Review till så var hon väldigt förstående och sa att jag får ta den tid jag behöver och när jag är klar så kommer jag och säger till henne! HYGGLIGT
 

Måndagsmys

Jag har jobbat idag som vanligt, bajs! var iofs kul idag eftersom att jag nästan lyckades bli kompis med min kollega. Har insett att jag skulle behöva ett år i England efter det här, min engelska SUUUUUGER kunde inte ens hålla en konversation med en jävla indier (jag är ingen rasist) och de flest indier är inte så bra på engelska men jag borde vara bättre och det var jag då verkligen inte.....
Dani hörde mig prata spanska idag och han tyckte att jag va duktig så det gav ju en liten BOOST till självförtroende hehehehe, kanske ska konvertera till spanjorska :))))
 
Nu blir det myskväll med film och sova, framförallt sova, sova, sova och sen sova lite till, tills klockan ringer klockan 8 imornbitti.............
 
Jag o NINO storstäda huset idag efter som det luktade sopor överallt och dammet spred sig i våra näsor!!!!
Nu luktar det gott och man behöver inte vara rädd för att nått ska bita än i rumpan när man bajsar <3 <3 <3
 
allt jag städade bort under min säng (Y)
å så har vi tänt alla ljus så det ska bli varmt o mysigt i rummeT
 
 

back in funkan

 
 
 
Tillbaka nu och sitter på cafet. Såklart så glömde jag ju mina nycklar i Sverige, typiskt mig. Jag har köpt massssssssaaaa godis och så fick jag knäckebröd och choklad av pappa och Jessica, mUUUMMMSSSS!
Jag längtar verkligen hem igen nu, ska ställa in nedräkning till när jag kommer hem nästa gång. Vill bara vara hemma med min fina familj och vänner hela tiden, jag inser nu att ett år i funkan hade räckt gott o väl men ni vet kanske att när man är kär som finns det en risk att ens liv börjar kretsa kring den andres. JAJA livet spinner på ändå.
 
Idag ska vi upp och äta mat hos Danis morfar och sen blir det väl myskväll kanske, måste skriva om döden först bara, som jag har skjutit upp hur länge som helst nu. 

jakten på den rätta studentklänningen

Jag vet att för många så är det en väldigt ansträngade och tidskrävande uppgift att hitta den perfekta studentklänningen men jag tycker inte att det så stor grej vad man har på sig. Vi har ju ganska strikta klädkoder om man säger så. Den ska vara vit, och den ska vara stilren. En designer som kan göra en sån klänning rolig är ju fanimej helt jävla fantastisk. Jag tänkte i alla fall lägg upp några klänningar som jag tycker är fina här så ni inte köper någon av dom!!!
 
 
 
 
 
 

jävla bra dag asså

tillbaka i min säng. Min fina stora härliga säng med blommiga lakan och mjuka kuddar. Vill verkligen stanna här i sverige just nu, suger ju att jag känner så men det är verkligen priceless att få vara med sin familj och sina nära vänner. Jag känner mig otroligt sentimental just nu, vet inte om det beror på pillerna eller för att jag är genuint glad över att jag har fått träffa finafina Cordelia och Oscar idag. Två personer som jag verkligen är lycklig över att jag har kvar. Jag menar man kanske inte kan förvänta siga att alla stannar kvar när jag drar 2 år till spaninen men jag är verkligen glad över att dom alltid finns kvar när jag kommer hem!
 
Imorn blir det dejt med först ellen och sen gleb, hoppas att mille hör av sig!!! VILL JU SÅ GÄRNA TRÄFFA HENNE

helgens planer

HAr haft en fantastiskt mysig kväll med pappa simon och jessica. Dom kom och hämtade mig på flygplatsen och så låg min lilla lurviga hund i baksätet och låg o sov i mitt knä hela vägen hem <3 <3 <3 
VI ÅT SVENSK TACOS FETT GOTT (lol svensk tacos)
Imorn blir det en tur till UMO eftersom att jag inte tycker det är jättekul att börja gråta mitt på funkans gator eller i skolans hörn..........
 
FÖR PERSIKOLEN HUD SOM VARAR LÄNGRE, PROVA DOVE
 
DAGENS LUNCH I SKOLAN LYYXXXIOOOIIG
 

så redo man kan bli

Snart ska jag gå till tåget och åka till flygplatsen, där ska jag gå på ett flyg som ska flyga mig hem till mitt fina hemland Sverige. Jag hade ju såklart hoppats på att det skulle va snö där men vädergudarna verkar inte tycka om mig så så blev det icke. Här är det fortfarande 25 grader och sol på dagarna och jag kommer fortfarande inrusande dyngblöt av svett varje morgon till lektionen. Jag är iofs en mega svettare, förstår verkligen inte hur man kan svettas så mycket, och när jag väl har börjat svettas så går det bara utför.

Sitter här i skolan iaf och låtsas plugga men egentligen snor jag deras el till min dator som jag ska kolla på film på flyget.

Kommer alltid förbi en tjej i skolan och säger hej till mig. Fattar inte att folk fortsätter försöka bli kompis med mig hahah inte direkt så att jag vill ha kompisar hahahahahahahahahahahahaha. Nu har jag ju liksom 4 kompisar hehe de räcker tycker jag, kvalitet före kvantitet som en av dom sa!!!

 

 
 Det här är vad jag ska göra i sverige!!!

kiss me kiss me

Love me love me say that you love me fool me fool me oh how you do me, kiss me kiss me say that you miss me.

Japp jag sitter här och lyssnar på Justin Bieber, en av hans första låtar till och med. Önska jag kunde säga NOSTALGI men har tyvärr inga härliga minnen till den här låten.......... Jag ska verkligen försöka plugga nuuuu

everything that kills me makes me feel alive

försöker skriva en filosofisk uppsats om vad döden är..... det är ju en fråga jag inte kan svara på i alla fall. Uppgiften är väl egentligen att jag ska svara på om man bör frukta döden eller inte efter filosofiska teorier som finns idag. 
Jag fruktar döden, som FAN! Men det är bara om jag skulle dö nu, när jag är 90 fruktar jag förhoppningsvis inte döden för då hoppas jag att jag känner att jag har upplevt det en vanligt svenne ska uppleva, älskat lika många personer som en vanlig svenne och gjort det bästa att mitt svenneliv. 
För att definiera vad döden är så tror jag man måste definiera livet först. Eftersom att alla har olika syn på vad livet är så har nog alla olika syn på vad död är. Tänk bara alla hinuder som längtar tills jordlivet ska ta slut för att det är en enda lidande, konstigt uppfattning måste jag ju säga. 
 
Lily då, danis hund, vad tror hon om döden tror ni? Jag tror inte hon tänker på det ett dugg. Jag tror bara hon är jättenöjd för att hon får ha sin gula boll nu när bara jag och dani är hemma (dom brukar gömma den för henne för att hon är för jävla jobbig med den) och får springa runt med den i munnen hela dagarna om hon vill!
 
Dani ligger fortfarande och sover och jag har hunnit skriva en halv sida på min filosofi, varit ute med Lily, druckti te, skrivit dagbok och bloggat!!! JAG ÄR HELT JÄVLA FANTASTISK 
 
 
Saknar dom så himla mycket just nu!!!
så här glad är hon över sin boll
 
 

time for me

Nu sover ungen och jag kom fram till något som jag tyckte lät väldigt smart men som inte alls var så avancerat....
 
Det jag kom på var i alla fall att barn vill sova lite men dom sover mycket och vi tonåringar vill sova mycket men sover lite.... hur smart är inte jaaaaaaag x)
 
Nu ska jag krypa ner i fotöjlen med ett avsnitt av The Originals och vänta på att pojken min kommer hem, under tiden ska jag äta massa svennegodis som jag köpte idag!!
 
Manuel ser ju lite lagom entusiastisk ut
 
 
 

ikea svenneland

Idag har jag som utlovat varit på ikea och inte jag men julia o carro har käkat köttbullar!!! 
Vi har köpt hur mycket ljus som helst och jag har även shoppat galgar och en dagbok, från och med ska jag försöka skriva ner alla känslor för att slippa ha dom i huvudet!!!!!
 
Mannen min står i köket och ska göra mat till sin dam. Sen ska han lämna mig ensam i det stora huset, han ska ut och "festa" med LEO den apan..... nej skämt åsido LEO är okej faktiskt! Jag ska tända ljus och äta svenskt godis, ikea har ju faktiskt börjat med det nu SOM JAG LÄNGTAT!!!  Sätta på en rulle, typ THE PRESTIGE, den låter niceeeeeee sen kansk jag ska gosa lite med vovvsen och skratta åt fula människor på tv:n :D
Ni vet allt elakt man gör när man är sådär ensam hehehehehehehehehehehehe älskar att va elak
 
 
 

hej jag har fått barn

Hej igen två minuter efter det förra inlägget!!!!!!
 
Jag och Dani sitter "barnvakt" åt hans lillebror ikväll. Vill inte veta vad mina barnvakter gjort när dom satt barnvakt åt mig...... ANYWAYYYYYY 
vi nattade honom vid halv 10 och så sov han vid 10. Vi gjorde makaroner och tomatsås till honom som vi vet att han tycker så mycket om. Sen kollade han lite på barnprogram medan jag pratade med mormor, sen gick han och kissade och sen gick han o bytte till pyjamas och sen gick jag och dani och la oss med honom.
Vi låg på varsin sida om honom som en liten gullig familj, det får mig och tänka på ett jättefult foto på mig mamma och pappa när dom pussar mig på varsin kind så jag blir en köttbulle x) 
 
Nu är det min o Danis tur att krypa till kojs, han ska jobba imorn och jag ska till IKEAAAAAA TAGGA WOPPPPPP så det är bäst vi sover illa kvickt!!
GODNATT
 
 
 

ofta student

asså hur sjukt är det inte att jag ska ta studenten efter det här läsåret??? Jag menar jag va ju förfan liten nyss..... jag har alltid tyckt att dom som går på gymnasiet är så himla stora och nu ska jag gå ut gymnasiet, hur hände detta och varför gick det så fort. Ja MAMMA OCH PAPPA ni har rätt, man ska passa på att vara liten så länge man kan. Men vet ni vad jag tror, jag tror att just det måste man inse själv. Man inser inte att man är liten tills man är stor. Om ni (mamma o pappa) hade sagt till mig att ni bodde i Spanien när ni va 17 så hade jag blivit riktigt impad och tyckt att ni var väldigt unga som redan hade "flyttat hemifrån"när ni va 17 liksom.... Så till alla blivande föräldrar där ute, här är ett råd: Försök inte säga till era barn att dom är små, få dom att göra så mogna saker som möjligt så de inser hur små dom faktiskt är.. för det är inte förrän man blir PUT TO THE TEST som man förstår att man inte är bäst i världen (även fast jag är det) och att man kanske inte vet mer än alla andra!
 
DEEP 
 
 

hoppsan

nu blev det så där att ett inlägg publicerades försent igen...... Jag mådde iaf jättedåligt idag men nu mår jag bra!!

ni vet när allt rasar

jag får panik och vet inte vart jag ska ta vägen. Dom här p-pillerna gör mig till en galen människa på riktigt.... Det är som att jag går in i ett mörkt hål och den enda som kan få ut mig där ifrån är Dani. Han är den som får ta smällarna och ändå förväntar jag mig att han ska stanna hos mig och hålla om mig. 
 
Jag får svårt att andas och tårarna bara rinner okontrollerat. Min hals brinner och magen krampar. Sitter här och försöker äta macka som dani va o köpte till mig, han e så bra, han vet vad jag behöver och ändå så stöter jag bort honom som att han inte vore någonting. Förstår inte hur min hjärna resonerar, jag menar bara för att mina hormoner jävlas med mig så behöver väl inte hjärnan trilskas. 
 
Jag känner mig som dom där gubbarna i nikotin reklamen, den är så sjuk bra med dom där gubbarna som hoppar runt i huvudet på personen. Allt bara skriker i mig he

tänkte bara meddela...

.... att min pojkvän har min tröja på sig idag!!!!!!!!!!!!!!!!!!

oj de va ju inte bra

Hoppsan.... Råkade få en betygsvarning i projektarbetet! INTE BRA, första jag någonsin fått förutom den som va på skämt (hahahahhahahahah kul) förra året. 
Jag hade inte riktigt fattat hur viktigt det var att följa tidsplanen inom projektarbetet, jag menar det ska vara inne i typ april så vad spelar en projketplan för roll i början på november????
 
Jag och Emelie ska göra en podcast där vi jämför sex i Spanien och i Sverige. Dock måste vi koppla det till samhälle så vi kan inte göra som Ligga med P3 och bara prata om sex utan vi måste även ta med hur tabubelagt det är i samhället och hur öppen man kan vara om ämnet i allmänhet. En del saker vet vi redan, tillexempel att andra sexuella läggningar än hetrosexuallitet inte är lika accepterat här men vi vill ändå ha det konkret svart på vitt hur homo, bi, och transpersoner lever i förhållande och så. Vilket seriöst inlägg det blev, ni som läser min blogg kanske fick er en chock nu!!! :D
 
 

ICKE

Igår efter jobbet så gick jag till Danis träning och jag känner mig alltid lika töntig när jag sitter där på läktaren och tittar. Det känns som att jag är en desperat liten flicka som sitter och tittar på alla snygga pojkar som tränar fotboll. MEN ICKEEEEEEE!!!!!
 
 
 
På lördag så ska jag till IKEA äntligen!!!
Jag och mina kompisar hehehehe jag har faktiskt kompisar!!!!! Emelie, Julia och Carro är mina kompisar och Nina såklart. 
 
Just en till rolig sak är att jag och Dani kanske kommer få jobb på Norweigan Cruise (staving) Line, åka båt i 8 månader och träffa massa roliga glada människor!
 
 

svett

 
Min pojkvän frågde just mig om det är jag som luktar svett... Jag tycker i alla fall att jag luktar jättegott.
Tänk om jag går runt och luktar svett utan att jag vet det, det är en av mina största farhågor. Förhoppningsvis så har jag bra kompisar som säger till om jag luktar så illa. 
Idag har jag gjort något jätteroligt. 
Igår köpte jag en parfym till min pojkvän. Samma parfym som han hade i början av vårt förhållande. Sen köpte han en ny skitparfym som luktade bajs och så säger puckot att "den här parfymen brukar tjejer gilla" Nu har han iaf den parfymen jag tycker att han ska ha, som luktar som honom. 
 
Jag ställde den i alla fall i hans skåp och så när han öppnade skåpet så stod den där! 
Nu kom han ut hit och hade hittat den och luktade jättegott!!!!
 
 

blåmärken

Jag brukar normalt sätt inte få blåmärken eller skada mig själv särskilt mycket förutom när jag tränar men den här veckan har jag nog banemej slagit rekord. I tisdags så gjorde jag illa mig i duschen så jag fick flera stor blåmärken på benen. I torsdag skadade jag mina händer, har ett jättestort blåmärke på marken och skrubbsår på handleden. I fredags så skadade jag min höft och min armbåge så där har jag oxå blåmärken, det har verkligen varit en otursvecka. Nu kanske ni tror att det har och göra med att jag var alkoholpåverkad, men så var icke fallet. Jag är en VÄLDIGT ansvarig ung kvinna som aldrig skulle konsumerar alkoholhaltiga drycker...........
Nej men seriöst det va inte därför. 
INTE MITT HÅRIGA BEN I BAKGRUNDEN.. även fast jag ibland har aningens längre hårstrån på benen än vad som anses normalt och kvinnligt. MEN VEM FAN VILL VA KVINNLIG
 
japp här kan ni se mitt håriga lår!!
 

Bara för att

Just nu bloggar jag konstant för att jag inte vill plugga, och ni vet när man måste plugga så får man alltid städlust. Man vill lixom göra allting förutom att plugga. Jag brukar ju verkligen inte vilja blogga och nu är det de enda jag vill, bloggbloggbloggg bubb blubb blubb helt onödiga skitsaker vill jag skriva om. Typ att jag sitter och dricker världens godast mango milkshake som dom serverar här på cafe Andino. Jag sitter även och chattar med alva här nu när jag borde plugga blubbbbbbbbbb

time goes by

 
Shit jahapp då va den här veckan slut. Jag satt här på typ samma ställe för exakt en vecka sen och va så mega taggad på att den skulle börja, jag tänkte att jag skulle skolka hela veckan och hänga med dom som kom men så blev det inte. Jag blev sjuk såklart. Jag försökte i tisdags att ändå vara social och det va kul men sen mådde jag ju ännu värre i onsdags och kunde inte gå till skolan och inte heller jobba. Sen fick jag huvudvärk i torsdags när jag va supertaggad på halloweenfest, jag gick men jag hade huvudvärk hela tiden. 
 
Nu är i alla fall veckan slut och jag är fortfarande inte frisk och jag kunde inte vara så mycket med alla som jag hade velat, jag har ju helt klart misslyckats. Plus att nu ligger jag efter jättemycket i skolan.......... BAJS
 
 

Mister cool

Sitter på ett spanskt cafe här i funkan och gissa vilken låt som spelas?????? MISTER COOL MED SNOOK!!!!!!!!!!
Okej fine jag vet att det är danis morfars cafe där jag jobbar men ändå vad är oddsen att dom spelar Snook, dom brukar spela typ Leende guldbruna ögon men det är typiskt morfar musik att lyssna på. Sitter iaf här och diggar med lite hehehehe älskar snook!!!

Nu ska jag plugga typ

paprika

nu är det pringelsdax!!!!!!!!
Dani sitter här och säger att jag bloggar för mycket och att jag har pringels i hela ansiktet............ Vi ska kolla på The Internship som alla säger är så HIMLA bra, upp till bevis!!!!!!!!!
 

Una noche romantica

I torsdags hade min söta pojkvän hällt upp ett bad och tänt ljus och gjort te och nutella mackor till mig. Han har börjat göra så mycket fina romantiska och omtänksamma saker att jag blir helt glad och lycklig i hela kroppen! Igår hade han gjort croissanter i ugn till frukost och gav till mig. 
För att ge ett tips till alla par där ute så måste jag säga att om man hela tiden visar uppskattning och gör saker med varandra så blir förhållandet mycke bättre, man måste liksom vårda det. DET HAR JAG LÄRT MIG DE SENASTE VECKORNAA!!!!!!!!!!! 
 
Ikväll ska vi kolla på The Internship och jag ska få massage och äta pringels, han får inte äta pringels för han är gluten intolerant så jag har ett helt rör för mig själv!!!!!!!!
 

Halloween

Det är varit jättemysigt den här veckan, Alva har varit här och Jasse oxå! Har saknat dom jättemycket och eftersom att jag inte gillar någon i skolan nästan så va de NIIIIIICE att ha lite vänner...........
HAr inga bilder såklart för att jag är sämst på att fota......
 
Alla vaaaa så glada i tisdags o då vare fan kul men sen kom alla från skolan till dom på halloween och då blev det ett barndisco helt plöstligt...... 
 

Life by me

Mitt år i Spanien!

RSS 2.0