Nedräkning

 
ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ idag är jag glad, ursäkta för aggrisiviteten som spred sig på bloggen igårkväll........ 
om 3 dagar kommer killarna från förra året och om 5 dagar kommer ALVAAAAAAAAAAAAAAA!!!!! är så förbannat glad att hon kommer, *GLÄDJERUS* vi ska snacka så galet mycket skit om idioter och prata massa sex som vi alltid gör.. (JUSTE INTE SKRIVA OM SEX PÅ BLOGGEN) men vi är tjejer och vi måste få ha tjejsnack!!!!!!
 
TAGGTAGGATAGG
 

nattidå

Godnatt alla jävlar, nu ska jag och dani krypa till kojs men.... FÖRST ALLTID EN DUSCH MAN VILL INTE LUKTA USCH FÖR MAN HAR HÖÖÖÖÖGT I KURS!!!!!!
 

Ni vet när man känner sig så där...

När man får typ panik för att allt händer för fort och att man inte riktigt hänger med. SÅ känner jag för tillfället, jag menar hur ska jag kunna veta vad LATCH betyder och även fast jag visste att det betyder dörrklinka så har jag ju ingen användning av det ordet över huvudtaget, lärde mig ju förfan nyss vad BLÅ heter engelska....
 
Det är ju bara jätte depprimerande och aggrisiva inlägg som kommer upp här men jag är så inte på humör och har inte varit det på hela dagen. 
BAJS BAJS BAJS.
 
Jag och dani är iaf tillsammans igen så nått har jag väl att glädjas för.... UPPPPPS juste man ska inte skriva ut så personliga saker i bloggen, annat man ej ska publicera offentligt:
 
  • Sexualitet
  • Religiös åskådning
  • Pengar
  • Vart man bor
  • Hur mycket man bajsar
  • Att man är lycklig
Japp där har ni de, kommer från en proffsbloggare (jag själv)
 
 

hej alla jävla människor

Jag sitter här med min pojkvän och pluggar jävla religion. hatar allt och alla för det går så långsamt och vilka är idioterna som tror att våran själv är ett jävla ljus. Kan dom inte bara nöja sig med det liv vi har och att det tar slut. Jag menar hur man än ser på det så finns vi inte efter det här och vi kommer inte komma ihåg något av det som har hänt i det här livet så vad fan spelar det för roll om vi återföds eller bär vidare karma eller vad fan som helst. Tycker i vilket fall som helst att BUDDAH var en ganska smart människa 

spraydeo

Det är ju helt jävla fantastiskt, jag och nina cyklade till skolan idag, eller jag skjutsade henne och när vi kommer fram så är min rygg dyngsur och jag svettas jättemycket men just mina armhålor är helt torra. JAG tackar niveas deospray för deT!!!

Primark

I torsdags öppnade primark här i funkan ääääntligen, jag vet inte vad ni tycker om kedjan men jag älskar billiga kläder för jag gör sönder billiga kläder lika fort som dyra så vad spelar det för roll. Jag fick ju lön för två veckor sen som typ är slut nu, plus att jag spara 100€ så jag kan köpa nått fint till min pojke när han fyller 18. FÖR ATT JAG ÄR SÅ SNÄÄÄÄLLLLLLLL hehehe. Jag och Dani har pratat lite om att vi kanske ska åka till Rom och fira nyår men jag vet inte riktigt om det skulle passa, dani ska egentligen dit med dom han träffade i London och då känns det som att jag bara kommer förstöra stämningen på deras reunion, han säger ju såklart att jag inte skulle det för att i teorin så låter det mysigt men jag tror att när vi väl är där så vill han umgås med dom. 
 
Jag kom ifrån rubriken lite, jag och Nina ska gå till primark idag i alla fall och jag ska köpa nått fint att ha på mig ikväll för vi ska på "hemmafest". Tyvärr är jag fortfarande lika trött på uteställena i funkan som jag var förra året så en hemmafest passar mig alldeles utmärkt!!
 
 
de här är mina nya kompisar hehehehehe jag har vänner
 

dagarna går

HEj hallå, såg nu när jag loggade in att ett inlägg inte hade publicerats, undra om det blir så med många inlägg....
 
I vilket fall som helst så går tiden så fort. Sjukt att det här är mitt sista år på gymnasiet och sen kommer vuxenlivet, vad ska man göra då liksom? Jag menar jag har ju förfan planerat att ha barn tills jag är 28 vilket bara är 10 år. Under den tiden ska jag hitta rätt man att få barn med (om jag inte redan har det..) jag måste utbilda mig till något kul och då måste jag ju först komma på vad det skulle kunna vara, sen måste jag skaffa ett jobb där jag tjänar tillräckligt med pengar för att kunna försörja en familj. OCH SEN DÅ??? SEN ÄR LIVET SLUT!!!
Har typ fått dödsångest för att jag har insett att det jag helst vill med livet är att ha en fin familj och trivas i min vardag men när jag har uppnått det då? NJUTA? Jag menar alla säger ju att det är själva "klättringen" som är det bästa så när man väl är på toppen så måste man ju sätta upp nya mål. 
Insåg nu att jag inte får med alla mina tankar i ett inlägg så måste väl skriva ett till, men då blir aggan glad iaf 
 
 

det börjar bli höst

Det börjar bli höst tro det eller ej men igår hittade jag löv på marken vilket jag inte ens märkte förra året, blev så fascinerad att jag fotade. LÖÖÖÖÖÖÖÖV så späääännnande!!! '
Det andra som hände var att dom har börjat bygga ferian och det är massa fina karuseller och så. 
Vi åt korv igår, den va god. 
 
 
korv är så billigt här nere. I Sverige köper man typ fyra korvar för 50 :- och vi fick 9 korvar som är av bra kvalitet för 2,24€. Det var bara kött och det va sååååå gottttttt

hej aggan

 

idag saknar jag

 

Godmorgon

Så trött idag, låg uppe och lyssnade på min favorit podcast. Har upptäckt att det är min stora passion här i livet. Podcasten heter Ligga med P3 och tar upp allt om sex och relationer, det är super enkelt att ladda ner på mobilen
 
 
 
   
så först laddar man ner podcast från appstore
 
och sen söker man på ligga med P3 så kommer det upp över 300 podcast på ungefär 20-30 minuter långa. Det är väldigt roligt och lite pinsamt att lyssna på eftersom att dom är så grova och inte håller inne på könsord eller så. 
 
 

Life by me

Mitt år i Spanien!

RSS 2.0