oh shit kaos

vi lever som jag kanske har nämnt tidigare på grannarnas WIFI eller jag kanske inte alls har berättat det eftersom att det var en hemlighet till nu! Iaf så trodde jag just att de hade stängt av det eller bytt kod eller nått för det stod: 
 
ANYWAY nu funkar det igen, tänker verkligen inte köpa eget internet när man kan vara så här snål!!
 
På onsdag firar jag och nina 1 månad som sambos (Y) WOOOP måste firas, vi kanske går o köper MR. noodles och kollar tjej film eller nått. Kanske lyssnar på Primadonna Girl oxå!
 

feria

ferian närmar sig med stora steg. Idag höll dom på med att sätta upp alla karuseller!!!! SÅ TAGGGGGGGGGGG

Har jobbat nu iaf och det gick bra, det är inte lika jobbigt när man väl kommer dit men när man måste välja mellan kompisar och jobb då suger det hästballe!!!!

det här med att prioritera

Jag har kommit fram till att jag ska sluta på jobbet, jag vet att det bara har gått 2 veckor men jag tror inte det är rätt prioritering. Fråga är iofs hur jag kan ta reda på det men anledningarna till att jag är i Spanien är bland annat för min pojkvän och för att träffa nya människor och inget av det hinner jag med när jag jobbar.
Två andra anledningar till varför jag är här är för att lära mig spanska och den spanska kulturen. Vad är då viktigaste? Just nu är såklart min pojkvän viktigast men vilket kommer jag ha mest nytt av i framtiden, jo spanskan! 
 
SÅ DÄR ÄR PROBLEMET, VAD SKA JAG PRIORITERA? 
 

Nu när jag jobbar kan jag inte träffa min pojkvän så mycket och jag missar roliga saker med skolan som idag missar jag meditations kurs som jag hade velat gå på. Det finns inte heller lika mycket tid för mig att plugga. 
 

håret växer

 
funderar på att tona håret lite mörkare, har typ 40 olika nyanser i mitt hår!!
 

efter en tuff helg

jag måste köpa en dagbok. Om mitt humör ska fortsätta gå så här upp och ner så måste jag få ner mina känslor på papper. På fredag kommer mamma och det blir bäst, kan behöva en stabil själ nu i detta kaotiska huvud. I fredags så var vi ute, vi gjorde drinkar och lagade mat här hemma hos oss först och sen gick vi ut och dansa!
 
Vi fick fina drinkglas av Lippan i inflyttningspresent som vi invigde. 
Igår så hade jag och Dani 1 års dag, gay ja vet men ändå värt att firas. Kortaste året nånsin... Har panik för att snart ligger jag på min dödsbädd och tänker på hur fort mitt liv gick och att jag inte genomförde något. 
 
Igår var vi på nån så kallad myskväll på skolan där det var mat och stela lekar där man skulle "lära känna" varandra för att få bättre sammanhållning på skolan. Det dom inte förstår är att det blir ingen sammanhållning utan killar för de flesta brudar (ta inte illa upp) är jävligt dömande. Jag är likadan så.... Men det blir inte lika bra utan killar så är det bara.
 
Här är lite bilder iaf!
 
vi var ju tvugna att ha glass såklart!
lille manuel när han leker inte nudda mark.
vi firade med churros såklart, nästan lika gott som thailändska pannkakor!
 
 
 
 
 
 

vad är din verklighet?

Sitter här hemma och pluggar filosofi, vad fan är verkligheten? Är det de vi kan se eller det vi kan känna eller händer allting bara i vårt huvud? Tänk er om allt vi gör inte händer hos andra, vem vet om någon uppfattar något annat helt annorlunda.  
Anyway så här kommer en film på min fille när hon sjunger i nian!
 
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=ymYUaVq9f9Q#t=32

Cafe Andino

 
Här är mitt fina jobb. Första gången som det gick bra för mig idag, enda pinsamma jag gjorde var att tappa pengar på marken och en sked. Inte som förra gången då jag tappa en colaflaska i huvudet på en dam.... Börjar tycka att det är ganska kul att gå dit, spanska flyter på bättre o bättre för varje dag och jag känner mig mer självsäker på vilka mina sysslor är. 
BTW så gör dom världens godaste kaffe <3
 

18 ÅR FELICIA

JA MÅ HON LEVA JA MÅ HON LEVA TJALLATJALLLATJALLAALAAAAAAAAAAAAA!! Idag fyller min partner in crime 18 år. Vi drack vårt första vin tillsammans, vi har torkat upp spyor, vi har gjort så mycket skit tillsammans, varit i London, festat på landet och bara varit hemma och haft skit kul!! Världens bästa människa blir 18 år idag och jag hoppas hon har det fantastiskt!

 
 

primark

hallå där!
Idag har jag varit i malaga med några sköna bruds från skolan, vi chilla runt och gick in på primark o va där i typ 2 timmar och ändå fick jag bara med mig en kjol och en klänning! Jag blir så förbannad på alla skitspanjorer och deras idiotisk ideer om vad dom tycker är rätt. De här med att man alltid måste visa ID när man ska handla något är ju bara megakorkat. Jag behöver inte vis leg när jag ska handla öl i en mataffär men om jag ska betala med bankomatkort då jävlar måste jag bevisa att min identitet är den jag uppger mig för att vara...... men är man lite efterbliven så är man!
Har förövrigt mammas kort och jag behöver bara säga att jag är hennes dotter så behöver jag inte ens slå in PIN-kod, jag menar vem som helst kan ju bara ta mitt kort o säga att kompisen står ute med en hund eller vad som helst. 
 
Jag har fått 3 myggbett av samma mygga, ett på vardera lår och ett i ljumsken!
 
Ligger hemma o saknar min pojkvän, jag bangade utgång idag så det blir chokladflingor och tjejfilm eller kanske favvo serien HAPPY ENDINGS!!!

Hej nina

NIna är megataggad, det börjar smitta av sig!!!
 

when my world is falling apart

jappppppppp jag tänkte inte gå ut för mina hormoner spökar igen men jag tänkte att sitta och kolla på fulla människor är alltid kul och dessutom så kommer jag bara ligga hemma och gråta annars så vad är det värsta som kan hände egentligen??
 
Fick massa skäll idag på jobbet för att jag råkade göra fel kaffe hela tiden men det är piss jobbigt att både hålla koll på alla kunder och prata spanska samtidigt, blir så stressad för att jag inte förstår någon.
Va en tjej som kollade på mig som en idiot när jag trodde hon sa Pequeno istället för Pate, hon fick säga om typ 4 gånger innan jag fattade vad hon ville ha. Måste verkligen se blond ut heheh
 
 
 

hur blä?!

Mina naglar ramlar av.. eller kanske inte ramlat av utan jag försöker slita av dom för att jag känner mig så handikappad. Sen den första ramlade av så har jag bitit och slitit för att försöka få av dom andra och nu ser dom så äckliga ut att det är löjligt. 
 
Tror helt enkelt inte att lösnaglar är min grej, det va fint men nu är det bara krångligt!
 

servitris numera

Nu ska jag strax gå och jobba min fjärde dag på mitt nya jobb! Jag fick jobb på ett litet mysigt café som heter Andino. Det är colombianskt och har det godast kaffet någonsin. Man tjänar minimala summor men jag lär mig iaf spanska samtidigt vilket jag tycker är lite själva poängen med det. 
Jag ska köpa en dagbok för mina p-piller ger mig sådana humörsvängningar att jag inte vet vart jag ska ta vägen. Igår låg jag hemma hos Dani och grina och idag på kommunikationen så fick jag värdlens anfall och fick helt ont i hjärtat och blev jätteledsen, började dock inte gråta iaf!
 
Jag vet inte riktigt vad jag ska göra för att få något lugn i kroppen och slippar dessa upp och ner dalar i mitt humör. Har testat 4 eller 5 olika p-piller och inget verkar fungera tyvärr.... så hata mig inte om jag är arg utan hata mina p-piller
.
 
Nina är iaf superlycklig
 

+ vuxenpoäng

Jag och Nina plockade hem lite vuxenpoäng idag när vi kämpade med alla våra sysslor, först så gick jag hem från skolan för jag trodde jag hade feber, kan varit vattenbrist oxå!I vilket fall som helst så gick vi och handlade vilket var superjobbigt för vi var tvungna att släpa så långt. Vi var o handlade på vår favvo fruteria och på mercadona, vi köpte frulle och frukt och massa roliga vuxen saker. Sen gick vi iaf hem och pluggade i någon timme och sen gick jag och jobba. 
Medan jag var borta så städa Nina hela lägenheten och bäddade sängen oc städade toaletten och hängde tvätt och satte på en ny maskin. Man kan helt enkelt säga att hon är min hemma fru (skämt). 
 
standard rätten pasta carbonara! vi äter den konstant för att vi har 3 paket bacon hemma och vi gör bara av med ett halvt paket varje gång och det betyder att vi kommer äta det 6 gånger........... MUMMA typ.
 

eeee de e söndag

ligger i sängen med dani nu och vi ska äta toblerone och kolla på Oblivion (även fAST ALLA oj capslcok tycker att den är dålig). Dagen idag har vart seg och jag har bara legat hemma o sovit o kollat film och ätit ingenting, jo yoghurt!!!!! GREIGO I MITT HJÄRTA 4EVEEEEEEEEEEEEEEER
 

watch out alla tvåor!!

Eyyyyyy nu e jag o ninis redo för att ge alla tvåor och ettor en plågsam kväll (skämt åsido). Vi ska ha mega kul och grädden kommer spruta och i slutet av kvällen så kommer alla flickor och pojkar (finns endast 6) ligga o hångla någonstans (Y)
 
pusssss
 
 
 
BTW så ska vi va där om 10 och det tar 20 att gå :D
 

first night out

gör mig redo för fösta kvällen ut med de nya gäststudenterna, vi får väl se om de är lika taggade i år som vi var förra året. Verkar inte som det dock.....
 
Så här glasig och svettig är jag denna kväll hehe, jag skyller på den fuktiga luften här i funkan <3
 

feeling hurtig

Hola todos!
Jag har varit ute o sprungit för tredje gången sen jag kom hit (cred till mig) (stavning på parantesen innan?). Står och lyssnar på när Nina duschar, hon är mästare på att duscha länge, hon stod i duschen när jag kom hem vilket var 20:52 och hon är fortfarande där och sjunger till hiphop!
 
 
Så här fin o dräsch är jag när jag har sprungit 2,5 km i denna hetta! 
 

Hur fräscha

 
 
 
 
Vi var såååå duktiga idag jag och Nina, vi var ute o sprang och sen gjorde vi squats och gjorde en supersallad. För er som vet vart vi bor så sprang vi från oss och till ferian och sen bort till castillon (slottet). Dock så tog en ganska lång powerwalk mellan ferian och hem till oss typ. Victor som vi sprang med var aningens bättre än oss och kunde springa o prata helt normalt utan att ens bli anfådd och sen sprang han våran sträcka x2 för att bli trött............. 
 
Vi gjorde en superdupergod sallad med majs, sallad, avokado, bacon, ägg, gurka, tomat och ceasar dressing och cola till det så klart. Nina älskar CocaCola light, alltså det får inte vara vanlig cola utan det måste vara light vilket smakar som en sämre variant av den vanliga. Hon påstår även att ALL mat smakar bättre med cola till. 
 

träna bör man annars dör man

Nu ska vi ut o motionera med våran nya kompis (ja vi har fått vänner)
 

Välkommen till vuxenlivet

HEJ
Ja, nu kommer jag ju egentligen inte ihåg hur man bloggar men nått vettigt ska jag väl kunna få fram. Jag tänkte i alla fall att jag skulle försöka berskriva livet som vuxen (har iaf egen lägenhet lol hehe) för er så gott det går!
 
För ungefär en vecka sen så flyttade jag och min nyblivna sambo Nina in i våran fantastiskt vackra och hemmiga lägenhet, eller som egentligen är ett hus. Att hitta något som båda gilla var egentligen inte så svårt utan det handlade mer om att hitta något i vår (min) prisklass och där vatten samt el ingick, det var en hel del saker som man bör uppmärksamma som man kanske inte gör i vanliga fall. Huset ligger nära Miramar som är shoppingcentret och ungefär 30 min från skolan. Både jag och Nina tyckte att den här sidan av stan var mycket mysigare och är mer glesbefolkat. Nu har vi bara bott här en vecka me jag måste medge att det inte alls är lika stort steg som jag trodde, man måste fått ansvarstagande på köpet när man bodde i värdfamilj.
 
VÅRT HEM <3
 
 
 
 

Life by me

Mitt år i Spanien!

RSS 2.0