bak - is

usch uschhhhhhhhh
vi hade 50-dagarsmiddag igår och vi satt och pratade och hade jättetrevligt men det pågick väldigt länge och därför mår jag inte så bra idag.... 
 
Ska i alla fall träffa pappa strax med dani och vi ska åka upp till Mijas Pueblo för han tyckte det va så mysigt där!
 
PUSSSS
 
 
 

såna där dyra saker

ja asså jag har ju spårat lite den här månaden, kände mig väl rik på nått sätt. Har köpt en resa till mig och min pojkvän, har köpt en kappa från Zara, sen shoppade jag lite mer på Zara i förrgår och nu har jag hittat mina dröm solglasögon. Tyvärr så kostar dom massa pengar och jag vet inte om jag någonsin kommer få råd igen liksom, ska i alla fall länka dom här ifall någon vänlig själ känner för att skänka dom till mig!!
 
 
 

varför kan vi inte bara vara ärliga?

Ni vet när man ska skriva en uppsats så måste man hålla på o skriva syfta, bakgrund och metod/matrial osv.. Där måste man ju alltid skriva att bakrunden till varför man skriver den är för att få en "bredare förståelse" eller för att man har varit intresserad av det typ... varför kan man inte bara få skriva typ: Jag skriver den här uppsatsen i avsikt att få ett bra betyg vilket kommer leda till bra utbildning och jobb, som i sin tur kommer göra mig rik och lycklig? Eller typ: Uppsatsen är skriven på grund av att politikerna tycker att jag blir smartare av att ägna hela min fritid åt att skriva en 20 sidors uppsats om något jag aldrig kommer ha nytta av.
 

det börjar arta sig

Förra året väntade vi på värmen enda in i maj, det bara regnade och regnade och solen ville aldrig komma. Nu är det liksom slutet på april och vi har haft över 25 grader i typ en vecka nu, hela lovet har jag kunnat ligga på stranden och läsa. I alla fall så har mitt lov varit helt underbart typ. Så vad har jag gjort... INGENTING, helt fantastisk, har bara legat på stranden, sovit länge, skrivit lite på gymnasiearbetet och sen gått till jobbet för att träffa massa trevliga människor som är på semester. 
 
Att jobba är inget jag tycker är tråkigt, det är kanske inte jättekul att behöva gå från stranden för att jobba men när jag väl är på jobbet så tycker jag att det är ganska mysigt med alla människor som dricker kaffe!
 
 

Alltså vad händer i barns huvuden?

Sitter på cafet så här tidigt på morgonen och pluggar och så kommer det in ett gäng småbarn som alla börjar titta på mig. Dom går in bakom disken på cafet och tycker att dom har rätt att va där o trängas med personalen. Jag tänker inte ofta på det men barn är ju riktigt korkade. Föräldrar säger ofta hur smarta deras barn är men helt ärligt så är inte 4-5 åringar smarta överhuvudtaget. Dom är små människor och det betyder att dom har små hjärnor och det betyder att dom är korkade.
Samma sak med gammla människor (80<) för dom har slitit ut sitt huvud och kan inte längre tänka bra, detta är något biologiskt som vem som helst kan tänka ut. Ingen behöver ta illa upp för alla har varit så och alla kommer bli så, så njut undertiden ni är smarta!
 
 
 
 

My new love

Jag har köpt en kappa. Den är skitsnygg. Den va skitdyr. Nu är jag fattig
 

TOPLESS

Alltså. Jag bor ju i en turistort dit många kvinnor kommer för att sola och bada och fest osv osv. Många av dessa kvinnor väljer att ta av sig sin bikiniöverdel, det är väl ok? Jag har alltid tyckt och kommer väl alltid tycka att kvinnan liksom mannen ska få välja att göra vad man känner för med sin kropp, dock har jag ett annat sätt att se på det också. Jag tycker ju att det tar bort det "tabubelagda" över nakenhet, vilket på ett sätt är bra eftersom att vi inte vill att kvinnokroppen ska anses som slampig när den visas, men å andra sidan så tycker jag att det är synd att brösten inte blir en del av "mystiken" i ett intimt förhållande. Ni vet ju alla hur det går till när man är ung och kär osv osv. då tycker jag att brösten fortfarande ska vara något privat och fortfarande ses som erotiskt blablabla nu blev det seriöst. 
 
Any way så tycker jag att alla får välja att göra precis som dom vill men om jag skulle välja att sola topless så skulle jag helt klart välja ett avlägset ställe och inte precis nedanför strandpromenaden. 
 
 

men juste fan

Vi var ju liksom i Puerto Banus i helgen, det var niceeeeeeee! 
Vi var på La Canada som är ett jättestort köpcentrum och kollade lite men jag hittade inget som vanligt. Sen åkte vi till hotellrummet och chillade lite på balkongen, stekte lite pizza och så gjorde vi lite groggar. Sen gjorde vi oss snygga och dansade och sen åkte vi till Yasse som skulle ha förfesten :D Vi firade henne och julle och jacque och så åkte vi till en klubb osv osv ni vet en utekväll liksom.......
 
 
Har försökt göra såna där moderna redigeringar på nån app hehehe
 
 

ja

vad har jag egentligen att berätta... ingenting, som vanligt. Mitt liv flyter på som vanligt och vanligt är ju inget intressant att berätta. Idag har jag varit på marknaden och tittat efter en studentklänning, tänkte det vore kul att ha nått som ingen annan har plus att då kanske den kostar typ 20€ eller nått vilket jag gillar. 
Alla tänker att dom kan lägga mycket pengar på det för att det är en speciell dag men jag ska ju bara ha den en gång, om det inte är något jag tycker väldigt mycket om, men hur ofta brukar jag anväda vita klänningar liksom. 
 
Jag tänker inte lägga så mycket pengar på det i alla fall, jag firar ju bara att jag slutar skolan, men sen ska jag plugga minst 3 år till på universitet oxå, efter det kan jag fira ordentligt :D
 
BAJSBAJSBAJS åååå jag har råkat äta laktos

Life by me

Mitt år i Spanien!

RSS 2.0