en intressantare morgon

Igår smög jag och Dani ut hehehe. Låter lite konstigt för två 18-åringar jag vet men ibland är det nödvändigt. Dani skulle upp o jobba klockan 9 imorse och därför tyckte inte han föräldrar att hanskulle gå ut. Men eftersom både han och jag har tidigare erfarenheter av att smyga ut så gjorde vi det väldigt smidigt och adrenalinet kickade in som bara den. ÄLSKAR ATT VA BUSIG!!
 
Det va väl en medelmåttig utgång men jag kände för att socialisera mig lite med resten av människorna. Hade ett trevligt deeptalk med Victoria, gosade lite i Emelies knä, pussades med min pojkvän och mesdansade lite! Låter väl ändå bra tycker jag. 
 
Blev väckt imorse klockan 11 när Danis pappa kom in med frukost till mig :D dom hade gjort blåbärs pannkakor och Martina tyckte att jag oxå borde få några. Sen råkade jag kasta upp Lilys leksak i trädet så vi var tvunga att klättra högst upp och klippa av grenen bara så hon skulle sluta skälla nere på marken. Hon kan verkligen inte glömma bort nått. Samma sak när man råkar skjuta in hennes ben under kylskåpet, det räcker inte med att hon fåt ett nytt utan hon måste ha samma även fast det är helt söndertuggat och slut.
Happyface när vi kom hem för att vi hade klarat uppdraget
Dom va jääääättegoda med blåbär och honung!!
 
Vi hade egentligen gått och lagt oss men sen skrev alla o sa att dom skulle ut så vi satte på oss kläder och gick! SPONTANA SOM VI E
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Life by me

Mitt år i Spanien!

RSS 2.0